Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 3/6/20

Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Κάρτα ημέρας : Η Σελήνη

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 3/6/20
Η Σελήνη
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 3/6/20

Η κάρτα της Σελήνης υποδηλώνει ότι σήμερα θα υπάρξουν άτομα που θα προσπαθήσουν να σας αποπροσανατολίσουν από τον στόχο σας. Μπορεί να είναι και άτομα του συγγενικού ή οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Εκείνοι να πιστεύουν ότι το κάνουν για το καλό σας. Δεν είναι όμως έτσι. Π.χ. Εσείς μπορεί να θέλετε να συνεχίσετε μια μεταπτυχιακή στο εξωτερικό και εκείνοι λόγω αγάπης ή φόβου να σας λένε ότι δεν είναι σωστό. Να επικαλούνται την ύφεση, την άγνωστη κουλτούρα, το πως θα τα βγάλετε πέρα. Δεν πρέπει όμως να ξεχνούμε και τους ψεύτικους φίλους .Αυτοί λόγω ζήλιας των επιτευγμάτων σας προβάλλοντας τα ίδια επιχειρήματα προσπαθούν να σας αποτρέψουν για να μην φανείτε εσείς ανώτεροι. Και στις δύο περιπτώσεις μην ακούσετε κανέναν. Ακούστε την φωνή του εσωτερικού σας εαυτού!

Από τη μία πλευρά, η κάρτα της Σελήνης μπορεί να συμβολίζει ότι φαντασία σας παίρνει το καλύτερο μέρος του εαυτού σας. Στο σκοτάδι της νύχτας, παίρνετε ένα μονοπάτι για το οποίο δεν είστε σίγουροι. Θα μπορούσε να υπάρχει κίνδυνος. Είστε οι αστακοί που ξεκινούν τη διαδρομή στην κάρτα. Το φως του φεγγαριού μπορεί να σας φέρει σαφήνεια και κατανόηση. Θα πρέπει να αφήσετε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει σε αυτό το σκοτάδι.

Πρέπει να γνωρίζετε τις καταστάσεις που προκαλούν το φόβο και το άγχος στο μυαλό σας, είτε είναι τώρα είτε στο μέλλον. Η Σελήνη σας προειδοποιεί να μην αφήσετε τις εσωτερικές διαταραχές και την αυτό-εξαπάτηση να σας πάρουν από κάτω. Οι όποιες βαθιές μνήμες και φόβοι πρέπει να φύγουν, και οι αρνητικές ενέργειες πρέπει να απελευθερωθούν και να μετατραπούν σε κάτι εποικοδομητικό. 

Μια άλλη ανάγνωση της κάρτας της Σελήνης είναι η ύπαρξη ψευδαίσθησης. Κάποια κρυμμένη αλήθεια πρέπει να ανακαλυφθεί, γιατί αυτό που βλέπετε τώρα μπορεί να είναι απλώς ένα τέχνασμα του φωτός. Πρέπει να ψάξετε για τις κρυφές δυνάμεις που πρέπει να ξεδιπλωθούν.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ