Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 5/5/20

Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Κάρτα ημέρας : Το Δύο των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Δύο των Ξιφών ανεστραμμένο
Το Δύο των Ξιφών ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 5/5/20

Το Δύο των Ξιφών ανεστραμμένο είναι ένα αδιέξοδο, όπου δύο δυνάμεις μάχονται ο ένας τον άλλον. Αυτή η μάχη μπορεί να είναι αντιπροσωπευτική τόσο για τον εσωτερικό όσο και για τον εξωτερικό κόσμο. Είστε αναγκασμένοι να βρίσκεστε στο μέσον και να είστε οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων. Ωστόσο, επειδή κανένα από τα συμβαλλόμενα μέρη δεν φαίνονται πρόθυμα να εργαστεί, μπορεί να βρεθείτε μπερδεμένοι. Η πίεση θα είναι μεγάλη και δεν θα μπορείτε να αποφασίσετε.

Όταν πάρετε την απόφαση, θα επιλέξτε μεταξύ δύο κακών αποτελεσμάτων. Μην ανησυχείτε. Το πιο σημαντικό  εδώ είναι να κάνετε μια επιλογή. Από εκείνη την στιγμή θα μπορέσετε, να αντιμετωπίσετε οποιεσδήποτε συνέπειες έρχονται.

Η επιθυμία σας για να ζήσετε ορισμένοι από σας πέρα  από τις δυνατότητές σας, σας έχει κοστίσει πάρα πολύ. Χρέη που έχουν αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό. Ένας στόχος που κάποτε φαινόταν υλοποιήσιμος αλλά μακρινός, τώρα φαντάζει ανέφικτος.

Η αδυναμία του να προχωρήσετε προς τα εμπρός λόγω της σωματικής ή συναισθηματικής κόπωσης είναι εμφανής. Σε θέματα τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά παρουσιάζετε ζήλια και χειραγώγηση, είτε από την πλευρά των εταίρων ή από την δική σας. Ο υπονομευτής που δουλεύει εναντίον σας παρουσιάζετε ως φίλος σας.

Κάποιοι από εσάς καλούνται να αντιμετωπίσουν νομικά προβλήματα. Παλιές αντιπαλότητες επανεμφανίζονται.

Το Δύο των Ξιφών ανεστραμμένο  υποδηλώνει ότι μπορεί να σας λείπει κάτι: έλλειψη γνώσεων για δυνητικούς κινδύνους, εναλλακτικές λύσεις, ή βασικά κομμάτια πληροφοριών. Μόλις είστε σε θέση να λύσετε τα δεμένα τα μάτια σας και να δείτε την πραγματική κατάσταση θα είστε σε πολύ καλύτερη θέση. Τότε θα καθορίσετε την πορεία σας προς τα εμπρός.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ