Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 25/2/20

Δίδυμοι (21/5-26)

Κάρτα ημέρας : Το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 25/2/20
Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 25/2/20

Το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι κάνετε μεγάλες προσπάθειες για να βελτιώσετε τόσο το προσωπικό όσο και το επαγγελματικό σας επίπεδο. Όμως η κάρτα αυτή ανεστραμμένη μας δείχνει πως υπάρχουν αρκετά εμπόδια και ότι αντιμετωπίζετε ακόμη κάποια προβλήματα στο να υλοποιηθεί αυτό στο τώρα.

Το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο σας προτρέπει να κάνετε μια σημαντική μετάβαση στο παρελθόν. Μια μετάβαση που είναι αναγκαίο να γίνει. Θυμηθείτε τι σας έδινε δύναμη να προχωρήσετε σταθερά και προοδευτικά. Ένα ταλέντο που έχετε λησμονήσει… Προσπαθείτε  σωματικά και ψυχικά.

Σε γενικές γραμμές το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο υποδηλώνει μια πιθανή απογοήτευση. Μία μετάβαση από μία καλή κατάσταση σε μια χειρότερη. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα συμβεί κάτι σοβαρό. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποδεχτεί οποιοδήποτε αναποδιά και  να προχωρήσετε μετά από αυτήν. Δεν έχει έρθει το τέλος του κόσμου.

Στον συναισθηματικό τομέα το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο φανερώνει παρεξηγήσεις και στεναχώρια. Ίσως κάποια σχέση που μόλις έληξε ή κάτι για το οποίο ήσασταν σίγουροι δεν πραγματοποιήθηκε. Προς το παρόν κάνετε υπομονή και συμβιβαστείτε με αυτά που έχετε  αποκτήσει. Έρχονται νέες καλές εποχές.

Το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο φανερώνει ότι σήμερα μπορεί να αναγκαστείτε να πάρετε κάποιες νέες αποφάσεις μετά από κάποιες αποκαλύψεις. Θα πάρετε επίσης κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα θέλετε να μοιραστείτε. Αυτό όμως είναι παρακινδυνευμένο και θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά πριν, αν θα το πείτε και πως θα το μεταφέρετε.

Το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο σε αισθηματικό επίπεδο δείχνει ότι είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ορισμένα αναγκαία ζητήματα, όσον αφορά την  σχέση σας προκειμένου να εξελιχθεί. Η ήρεμη και λογική συζήτηση με καλή διάθεση θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε.

Το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο δείχνει ότι σήμερα ενώ θα περιμένατε καλά νέα, θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα. Ενδεχομένως αρκετοί από εσάς που έχετε εμπλακεί σε νομικές υποθέσεις, θα δείτε να γίνονται αναβολές και ενστάσεις. Έχετε ξεκινήσει με λάθος τρόπο και τώρα μπορεί να βρίσκεστε σε αδιέξοδο. Η διαφθορά επίσης είναι ένα θέμα που δεν μπορείτε να αποκρούσετε.

Ορισμένοι περιμένατε κάποια είδηση για εργασία, που δυστυχώς δεν θα είναι θετική.

Όλες αυτές οι καταστάσεις σας έχουν φέρει αρνητικά συναισθήματα.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ