Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 29/4/20

Καρκίνος (22/6-22/7)

Κάρτα ημέρας : Το Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 29/4/20
Το Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 29/4/20

Το Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο   υποδηλώνει ότι οι ισχυροί δεσμοί με την οικογένεια έχουν σπάσει. Το Δέκα των Κυπέλλων είναι πραγματικά η πιο «ευτυχισμένη» κάρτα, αλλά κατά κάποιο τρόπο αυτή η εξιδανικευμένη εικόνα της εγχώριας ειρήνης και άνεσης έχει σπάσει ή ήταν εξωπραγματική. Αντί να προσπαθείτε να αποκαταστήσετε τους όποιους δεσμούς, ίσως να απομακρύνεστε.

Το Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο   υποδηλώνει ότι οι ελπίδες σας για ευτυχισμένους χρόνους δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Θα πρέπει να μάθετε  να αγαπάτε ο ένας τον άλλον. Να φροντίζουν ο ένας τον άλλον. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε την αρμον     ία στην ζωή σας .

Το Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο έχει να κάνει σήμερα περισσότερο με τα αισθηματικά. Δείχνει ότι κάποιοι από εσάς βιώνετε συναισθήματα προδοσίας από τους αγαπημένους σας.

Μπορεί επίσης εσείς ή ο/η σύντροφος σας χειραγωγηθήκατε από τρίτα άτομα που ζήλευαν την ουσία της δικής σας σχέσης. Έτσι όπου υπήρχε αρμονία τώρα υπάρχει τριβή και διαφωνία. 

Το Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο μπορεί να υποδεικνύει ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να μην έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες για τις σχέσεις και τους συντρόφους σας.

Η ιδέα σας περί γάμου και των χαρούμενων  οικογενειακών στιγμών μπορεί να βασίζονται σε ρομαντικά μυθιστορήματα ή σε σενάρια με το πάντα ευτυχές τέλος ! Μπορεί να κυνηγάτε ένα όνειρο και εσείς να απογοητεύεστε .

Άλλοι πάλι μπορεί να είχατε ότι επιθυμούσατε, αλλά η λάμψη έχει πλέον φθαρεί.

To Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο υπογραμμίζει την κακή ευθυγράμμιση των προσωπικών σας αξιών. Όταν δεν ζείτε με τις προσωπικές σας αξίες και δεν είστε αληθινοί με τους εαυτούς σας. Είτε επιτρέποντας σε άλλους να καθορίζουν τι πρέπει να  κάνετε, είτε παραμένετε αδρανείς και δεν ψάχνετε να βρείτε τι σας κάνει ευτυχισμένους. To Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι δεν αναζητάτε μέσα σας αυτή την πηγή της ολοκλήρωσης.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, πολλοί από εσάς να αναρωτιούνται  αν πραγματικά πιστεύετε σε αυτό που κάνετε.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ