Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 28/2/20

Κριός   (21/3-20/4)

Κάρτα ημέρας : Το Οκτώ των Δηναρίων ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 28/2/20
To Οκτώ των Δηναρίων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 28/2/20

Το Οκτώ των Δηναρίων ανεστραμμένο είναι ερμηνευτικά το ίδιο με το Οκτώ των Δηναρίων, αλλά οι εργασίες μπορεί να είναι ακόμα πιο απαιτητικές. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τις εκτελέσετε πιο γρήγορα και με μεγάλη προσοχή αν θέλετε να είστε ευτυχείς και επιτυχημένοι από το αποτέλεσμα. Σε θέματα καριέρας, το Οκτώ των Δηναρίων ανεστραμμένο αναφέρεται στη σημασία του να εντυπωσιάσετε τον εργοδότη σας μέσω της επιμέλειας, και της νοημοσύνης σας. Ποτέ μην αποφύγετε οποιαδήποτε εργασία ή ευθύνη στην εργασία σας. Αλλιώς αυτό μπορεί να βλάψει τη φήμη σας. Στα αισθηματικά το Οκτώ των Δηναρίων ανεστραμμένο αποκαλύπτει ότι και οι δυο σας μπορεί να μην είστε προετοιμασμένοι να χειριστείτε τις ευθύνες μιας σοβαρής σχέσης ή ενός γάμου.

Σε ό, τι αφορά τα οικονομικά, προσοχή στην τρέχουσα οικονομική σας κατάσταση. Ίσως βασίζεστε επί του παρόντος  στην τύχη. Πρέπει να καταλάβετε ότι πρέπει να είστε υπομονετικοί και να είστε έτοιμοι να εργαστείτε σκληρά αν θέλετε να βελτιώσετε τη στάση σας.

 Το Οκτώ των Δηναρίων ανεστραμμένο μπορεί να σημαίνει οικονομική βοήθεια την οποία περιμένατε.. Προσέξτε πώς θα δαπανήσετε αυτά τα χρήματα. Θυμηθείτε ότι αυτό είναι καρπός σκληρής εργασίας σας και όχι της τύχης.

To Οκτώ των Δηναρίων υποδηλώνει επίσης ότι κάποιοι από σας έχετε θεοποιήσει το χρήμα. Δεν υπάρχει κακό στο να ονειρεύεστε, αλλά μην υπολογίζετε σε γεγονότα αύξησης εισοδήματος δια μέσου τυχερών παιγνιδιών. Να είστε πρόθυμοι να εργαστείτε. Κάντε υπομονή. Σκεφτείτε ότι τα “καλά πράγματα έρχονται σε εκείνους που περιμένουν”. Άρα περιμένετε! 

Όσον αφορά την υγεία, το Οκτώ των Δηναρίων ανεστραμμένο μπορεί να δείχνει μια κατάσταση που σας ανησυχεί, αλλά δεν ξέρετε πώς να τη διορθώσετε. Μην φοβηθείτε να ζητήσετε τη βοήθεια επαγγελματία γιατρού για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε την κατάστασή σας και να την βελτιώσετε.

Το Οκτώ των Δηναρίων ανεστραμμένο μπορεί να δείξει σε μια τρέχουσα σχέση ότι δεν είστε προετοιμασμένοι να κάνετε το “έργο”. Το “έργο”  που είναι απαραίτητο για να διατηρηθεί μια ευτυχισμένη και εκπληρώνοντας σχέση. Επανεξετάστε το. 

Το Οκτώ των Δηναρίων ανεστραμμένο συχνά υποδηλώνει άτομα που  έχουν την τάση να αλλάζουν θέσεις εργασίας. Να αφήνουν την εργασία ατελείωτη, ή να κάνουν μικρές περικοπές.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ