Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 6/8

Κριός   (21/3-20/4)

Κάρτα ημέρας : O Βασιλιάς των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 6/8
O Βασιλιάς των Δηναρίων ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 6/8

O Βασιλιάς των Δηναρίων ανεστραμμένος σας ζητά να εξετάσετε τη σχέση σας με τα χρήματα και τον πλούτο. Από τη μία πλευρά, μπορεί να μην διαχειρίζεστε καλά τον πλούτο σας. Μπορείτε να προσελκύετε μεγάλα χρηματικά ποσά μέσω των εργασιών σας, αλλά μόλις το μετρητά μπαίνουν στον τραπεζικό σας λογαριασμό εξανεμίζονται.  Αυτό γιατί μπορεί να ξοδεύετε σε ακριβά αντικείμενα ή να επενδύετε σε ευκαιρίες υψηλού ρίσκου. Δεν σέβεστε τα χρήματά σας . Πρέπει να αξιοποιήσετε την αυτοπειθαρχία και τον έλεγχό σας, ώστε να μπορείτε να σώσετε  το μέλλον σας, απολαμβάνοντας ακόμα τους καρπούς της εργασίας σας.

Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να αποταμιεύετε χρήματα. Να τα έχετε σαν Θεό! Αυτό φυσικά επηρεάζει αρνητικά τις σχέσεις και την ευημερία σας. Μπορεί να είστε εργατικοί, να επενδύετε ​​υπερβολικά και να παραμελείτε τους αγαπημένους σας. Ίσως να εντυπωσιάζεστε από την κατάσταση και την κοινωνική θέση άλλων ανθρώπων που μπορεί να είναι  «πάνω από σας» , έτσι απομακρύνετε οποιονδήποτε «κάτω από» σας. Μπορείτε να προσπαθείτε να εξυψώσετε τον εαυτό σας με καυχησιολογία για τους ανθρώπους που γνωρίζετε. Εάν αυτό αντηχεί, γυρίστε πίσω για μια στιγμή και κοιτάξτε το μεγαλύτερο αντίκτυπο της εμμονής σας στα χρήματα. Σας εξυπηρετεί σε αυτή την κατάσταση, ή πρέπει να αλλάξετε;

O Βασιλιάς των Δηναρίων ανεστραμμένος αντιπροσωπεύει κάποιον που είναι πολύ πεισματάρης και άκαμπτος στην προσέγγισή του. Όταν αυτός ο βασιλιάς εμφανίζεται σε μια ανάγνωση, κοιτάξτε τη ζωή σας. Αισθάνεστε «κολλημένοι σε μια διαδρομή»; Έχει γίνει η ζωή τόσο προβλέψιμη και ρουτινιάρικη που είναι εντελώς βαρετή και άψυχη; Το να είστε γειωμένοι είναι ένα καλό πράγμα, αλλά δώστε τον εαυτό σας την άδεια κάθε μέρα να ξεφύγει και να κάνει κάτι διαφορετικό. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο σοβαροί όλη την ώρα.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ