Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 17/12

Παρθένος (23/8-22/9)

Κάρτα ημέρας : Επτά των Ξιφών 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 17/12
Το Επτά των Ξιφών
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 17/12

Παραδοσιακά, το Επτά των Ξιφών υποδηλώνει κλοπή, προδοσία, εξαπάτηση και περιπλοκές. Μπορεί να προσπαθείτε να ξεφύγετε από κάτι. Να περπατάτε πίσω από τις πλάτες τρίτων, ελπίζοντας να μην εντοπιστείτε. Αν είστε τυχεροί, μπορείτε να ξεφύγετε με το μυστικό σας ανέπαφο. Αλλά αν είστε άτυχοι, άλλοι σύντομα θα ανακαλύψουν τι έχετε κάνει, προκαλώντας σας ντροπή και αμηχανία. Να γνωρίζετε ότι κάθε φορά που χρησιμοποιείτε πονηριά ή εξαπάτηση για να κερδίσετε ένα πλεονέκτημα σε σχέση με κάποιον ή κάτι άλλο, κινδυνεύετε. Η κάλυψη θα απαιτήσει μια τεράστια προσπάθεια και ίσως δεν αξίζει τον κόπο.

Εναλλακτικά, μπορεί να είστε θύμα της προδοσίας κάποιου άλλου. Να μην είναι ειλικρινείς μαζί σας και μπορεί να μην γνωρίζετε τα ψέματα και την εξαπάτηση τους. Μπορεί να εμπιστευτείτε κάποιον που στη συνέχεια αποδεικνύει ότι έχει τη δική του ατζέντα, αφήνοντάς σας ξεκρέμαστους. Προσέξτε για κάθε ύπουλη συμπεριφορά και ακούστε τη διαίσθησή σας όταν αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά ή φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Σε μια πιο θετική έκβαση, το Επτά των Ξιφών επισημαίνει ότι πρέπει να είστε στρατηγικοί σε αυτό που κάνετε. Ξέρετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα με τη μία. Για αυτό, πρέπει να δώσετε προτεραιότητα σε ότι είναι σημαντικό για εσάς. Να κατευθύνετε την προσοχή σας σε λίγες εργασίες που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας. Είναι ο κανόνας 80-20: το 20% της δουλειάς σας θα αντιπροσωπεύει το 80% των αποτελεσμάτων σας. Οπότε εστιάστε στο 20%. Μπορεί να είστε σε θέση να αναλάβετε κάποιες ευθύνες ή καθήκοντα, αλλά όχι όλα. 

Το Επτά των Ξιφών προτείνει επίσης αντί να ακολουθήσετε πιστά μια διαδικασία, ίσως χρειαστεί να βρείτε τρόπους για να επιλύσετε ένα πρόβλημα πιο γρήγορα, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε προς τους στόχους σας. 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ