Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 26/9

Παρθένος (23/8-22/9)

Κάρτα ημέρας : H Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 26/9
Η Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 26/9

Όταν πρόκειται για την Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη, μπορεί να σημαίνει ότι δυσκολεύεστε να ακούσετε τη διαίσθησή σας. Ήρθε η ώρα να μελετήσετε και να δοκιμάσετε νέα προσέγγιση, γιατί αυτή τη στιγμή η ορθολογική προσέγγιση δεν θα λειτουργήσει. Κάτι σας έχει πει να ακολουθήσετε το έντερο σας, αλλά μπορεί να αγνοήσετε την κλήση. Υπάρχει πολλή σύγχυση γύρω σας και οι ενέργειές σας μπορεί να αισθάνονται αντίθετες με αυτό που γνωρίζετε ότι είναι σωστό. Δεν πρέπει ποτέ να φοβάστε να κάνετε ερωτήσεις του εαυτού σας, που μπορεί να φωτίζουν μια νέα πορεία προς τα εμπρός για σας, μία πιο αυθεντική στον εσωτερικό σας εαυτό και τις ατομικές σας αξίες. 

H Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη,  σημαίνει ότι δυσκολεύεστε να ακούσετε τη διαίσθησή σας. Ήρθε η ώρα να μελετήσετε και να δοκιμάσετε νέα προσέγγιση, γιατί αυτή τη στιγμή η ορθολογική προσέγγιση δεν θα λειτουργήσει. Κάτι σας έχει πει να ακολουθήσετε την διαίσθηση σας, αλλά εσείς το αγνοείτε. Υπάρχει πολλή σύγχυση γύρω σας και δεν ξέρετε ποιες ενέργειες είναι σωστές και ποιες όχι. Δεν πρέπει ποτέ να φοβάστε να κάνετε ερωτήσεις στον εαυτό σας. Οι απαντήσεις που θα σας δοθούν  μπορεί να φωτίσουν μια νέα πορεία προς τα εμπρός. Μια πιο αυθεντική πορεία στον εσωτερικό σας εαυτό και τις ατομικές σας αξίες.

Η Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι η διαισθητική πλευρά πολλών από εσάς  είναι μπλοκαρισμένη. Η Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη σας συμβουλεύει ότι πρέπει να κάνετε διαλογισμό για να ακούσετε την εσωτερική φωνή σας.

Η Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη μπορεί επίσης να δείχνει ότι κάποια μυστικά ή γνώση αποκρύπτονται από σας. Μπορεί να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για να μάθετε περισσότερα για ένα θέμα.

Η Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη υποδηλώνει επίσης: Πνευματική σύγχυση, την απατηλή πληροφόρηση, και την δημιουργία μιας παράλληλης σχέσης με άτομο που σας είναι ήδη γνωστό.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ