Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 16/11

Σκορπιός (24/10-22/11)

Κάρτα ημέρας : O Άσσος των Ξιφών 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 16/11
Ο Άσσος των Ξιφών 
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 16/11

 δείχνει ότι κάποιοι από εσάς πρόκειται να βιώσετε μια στιγμή ανακάλυψης. Με την αιχμηρή του λεπίδα που αντιπροσωπεύει τη δύναμη της διάνοιας, αυτό το σπαθί έχει την δύο ιδιότητες: Να περικόψει την εξαπάτηση και να βρει την αλήθεια. Πιο λαϊκά:  O Άσσος των Ξιφών  αντιπροσωπεύει εκείνη την στιγμή κατά την οποία κάποιος μπορεί να δει τον κόσμο από μια καινούργια οπτική γωνία. Ένας χώρος γεμάτος μόνο με νέες δυνατότητες. Επομένως, είναι η καλύτερη στιγμή για να εργαστείτε στους στόχους σας. Θυμηθείτε όλοι οι άσσοι  είναι σήματα ευκαιριών, και νέων αρχών.

Μπορεί επίσης να είναι μια καλή στιγμή για σας να αναζητήσετε δικαιοσύνη και αλήθεια σε όλα τα θέματα αφού η συνείδησή σας είναι σαφής και οι σκέψεις σας είναι γρήγορες. Εάν φτάσετε στην περίσταση, η οξύτητα και η σαφήνεια στη σκέψη σας ανταμείβεται.

Όταν κοιτάμε προσεκτικά την φυλή των Ξιφών διαπιστώνουμε ότι είναι δίκοπες. Αυτή είναι μια υπενθύμιση   ότι το Ξίφος αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για ευγενείς πράξεις είτε για καταστροφή.  Είναι επίσης μια προειδοποίηση ότι η υπερβολική εξουσία μπορεί να διαφθείρει. Εάν ακολουθείτε τις αρχές, το σπαθί θα σας εξυπηρετήσει καλά. Ο Άσσος των Ξιφών αντιπροσωπεύει την παλιά Ιαπωνική παροιμία  : ”είναι να μην με βγάλεις χωρίς λόγο και να με επιστρέψεις χωρίς τιμή !“.

O Άσσος των Ξιφών αναφέρετε στο γεγονός ότι έχετε μια ευρύτερη έννοια κάποιου θέματος που σας έχει απασχολήσει. 

O Άσσος των Ξιφών υποδηλώνει ότι  αυτή είναι μια τέλεια στιγμή για να ξεφύγετε από τις ομίχλες που σας εμπόδιζαν να δει την εσωτερική αλήθεια. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μπείτε στην καρδιά του θέματος.

O Άσσος των Ξιφών σας λέει ότι είναι επίσης μια καλή στιγμή για να δράσετε, και να επιτύχετε οτιδήποτε επιθυμείτε.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ