Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 21/5/20

Σκορπιός (24/10-22/11)

Κάρτα ημέρας : Το Άρμα

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 21/5/20
Το Άρμα

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 21/5/20

Σκληρό έργο υπάρχει μπροστά σας. Το Άρμα είναι μια κάρτα που υποδηλώνει ότι μπορεί να επιλυθεί γρήγορα. Είναι μια ισχυρή κάρτα και υποδηλώνει ότι  η εργασία που αναλάβετε πιθανότατα θα είναι μακρά και δύσκολη. Πολύ πιθανόν να περάσετε από μεγάλες ανηφορικές πλαγιές, να βρεθείτε σε αδιέξοδα και  να βιώσετε οδυνηρές αποτυχίες. Ως όρθια κάρτα όμως σήμερα σας λέει να μην αφήσετε τον εαυτό σας να χάσει την ελπίδα: Αυτός ο σκληρός δρόμος θα ενσταλάξει μέσα σας μια δύναμη του σκοπού, την ικανότητα να ξεπεράσετε μέσω της οργάνωσης και της αντοχής τα όποια εμπόδια που λίγοι θα μπορούσαν .

To Άρμα υποδηλώνει ότι έχετε ως στόχο να ξεπεράσετε τις προκλήσεις του περιβάλλοντός σας. Να κερδίσετε τη νίκη διατηρώντας τον έλεγχο σας . Αυτός ο τέλειος έλεγχος και εμπιστοσύνη επιτρέπει στο αρματηλάτη να βγει νικητής σε οποιαδήποτε κατάσταση. Η χρήση δύναμης και θέλησης είναι αναγκαία για να ξεπεράσετε τα εμπόδια που βρίσκονται στην πορεία σας. Το μήνυμα του Άρματος έρχεται να σας κάνει πιο δυνατούς καθώς προσπαθείτε να πετύχετε τους στόχους σας. 

Στον αισθηματικό τομέα το Άρμα υποδηλώνει ότι για να πετύχει η σχέση σας  ίσως χρειαστεί να ελέγχετε  τα συναισθήματά σας. Μην τα παρατάτε, αλλά εργαστείτε για μια  εξισορρόπηση  των αντιθέτων δυνάμεων  μέσα στη σχέση που θα αξίζει τον κόπο. Μην αφήσετε τη φαντασία ή τους φόβους σας να σας υπερκεράσουν.

 Χρησιμοποιήσετε ήρεμα τη λογική  για να λύσετε οποιαδήποτε συναισθηματική αναστάτωση. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται.

Μπορεί να μην είναι τόσο άσχημα όσο νομίζετε.

Μια πειθαρχημένη αυτοπεποίθηση είναι ότι το καλύτερο για εσάς σήμερα!       

Το βασικό μήνυμα που σας φέρνει το Άρμα  είναι ότι πρέπει να διατηρήσετε την εστίαση, την εμπιστοσύνη και την αποφασιστικότητά σας. Όλα αυτά μέσα από μια διαδικασία γεμάτη από περιελίξεις περιστροφές και παρακάμψεις. Εάν έχετε ένα σχέδιο ή ένα έργο για το οποίο δεν φαίνεται να είστε σίγουροι, το Άρμα δείχνει ότι θα πρέπει να ακολουθήσετε

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ