Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 13/12

Ταύρος (21/4 – 20/5)

Κάρτα ημέρας : Η Εγκράτεια 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 13/12
Η Εγκράτεια

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 13/12

Στη σημερινή πρόβλεψη του Ταύρου η Εγκράτεια υποδηλώνει ότι έχετε ένα σαφές όραμα και γνωρίζετε τι θέλετε να επιτύχετε. Αυτό είναι ένδειξη της ανώτερης μάθησης, η οποία είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό στο ταξίδι της ζωής. Αντικατοπτρίζει ότι έχετε βρει ειρήνη με αυτό που κάνετε και όλα ξεδιπλώνονται όπως θα έπρεπε. Η Εγκράτεια σε σχέση με άλλους ανθρώπους, δείχνει ότι είστε σε θέση να προσαρμοστείτε και να εργαστείτε αρμονικά με την κοινότητά σας, τους συναδέλφους σας και τους αγαπημένους σας.

Η Εγκράτεια υποδηλώνει μια περίοδο δημιουργικής έμπνευσης. Μια περίοδο χρόνου και αρμονίας. Ο αυτό έλεγχος και η εσωτερική σας καθοδήγηση θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες.. Ένα ταξίδι μέσα, στον εσωτερικό σας εαυτό θα σας δώσει νέες προοπτικές και θα γκρεμίσει τα παλιά πρότυπα. Χρειάζεται να αποδεχθείτε νέες καταστάσεις.

Η Εγκράτεια σας συμβουλεύει σήμερα να ακολουθήσετε μετριοπαθείς και ισορροπημένες προσεγγίσεις. Μην τραβάτε το σχοινί. Δεν είναι περίοδος για ακρότητες. Προσπαθήστε να λειτουργήσετε ομαδικά. Χρησιμοποιείτε σωστά το σωστό συνδυασμό ταλέντων, εμπειριών, ικανοτήτων και δεξιοτήτων.

Η κάρτα της Εγκράτειας δείχνει ότι πολλοί από εσάς έχετε ένα σαφές, μακροπρόθεσμο όραμα για το τι θέλετε να επιτύχετε. Για αυτό τον λόγο δεν πρέπει να ανοίγονται πολλά μέτωπα μαζί . Τουναντίον θα πρέπει να σκεφτείτε ήρεμα  για να βεβαιωθείτε ότι κάνετε την καλύτερη δουλειά που μπορείτε. Να θυμάστε τις μετριοπαθείς και ισορροπημένες προσεγγίσεις που ανέφερα πιο πάνω προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας.

Τέλος, αυτή η κάρτα αντανακλά την ανώτερη μάθηση. Διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Αν χρειάζεστε ένα μεταπτυχιακό κάντε το! Κάποιο από εσάς θα συναντήσετε άτομα με κοινά ενδιαφέροντα που θα αργότερα θα σας βάλουν σε κύκλους VIP προσώπων. Κύκλους και γνωριμίες που τώρα δεν φαντάζεστε. Γενικά με δυο λέξεις η Εγκράτεια σημαίνει: Καλοί οιωνοί.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ