Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 29/12

Υδροχόος (21/1-19/2)

Κάρτα ημέρας : Ο Θάνατος 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 29/12
Ο Θάνατος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 29/12

Στην Ταρω, όπως & στην πραγματικότητα, ο Θάνατος δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια μετάβαση στο επόμενο επίπεδο της ζωής. Είτε πιστεύετε ότι η ψυχή πηγαίνει στον ουρανό ή πίσω στη Γη για να μετενσαρκωθεί, το γεγονός είναι ότι η ψυχή ζει. Το κερί σβήνει, αλλά μόνο και μόνο επειδή η ημέρα έχει έρθει. Το ποτάμι που φαίνεται σε πολλές εκδόσεις της κάρτας θάνατος είναι ένα σύμβολο, που δείχνει ότι η ζωή θα συνεχιστεί. Δεν έχει σημασία ότι συμβαίνουν καταστροφικά πράγματα. Ο κύκλος του νερού είναι αέναος. ρέει στο ποτάμι και πάλι. Τίποτα δεν έχει καταστραφεί, γιατί τίποτα δεν μπορεί να καταστραφεί – δεν μπορεί να υπάρξει παρά μόνο μεταμόρφωση.

Ο μόνος πραγματικός λόγος που η μεταμόρφωση φαίνεται από τον Θάνατο τόσο καταστροφική είναι επειδή καθυστερεί. Πολεμιέται από εκείνους που φοβούνται να συνειδητοποιήσουν ότι η αλλαγή είναι επωφελής. Κάθε αλλαγή συμβαίνουν για κάποιο λόγο, και ο θάνατος είναι μια δύναμη όπως η δικαιοσύνη στο ότι είναι απολύτως δίκαιο. Δεν κάνει διακρίσεις εις βάρος μιας ομάδας – όλοι είναι ίσοι στα μάτια του Θανάτου. Έτσι, αν αυτή την περίοδο υπάρχουν μεγάλες αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας είναι σίγουρα ότι είστε ο λόγος για αυτές. Το να παλέψεις με τον θάνατο κάνει τα πράγματα χειρότερα. Όπως και ο Κρεμασμένος, πρέπει να αποδεχθείτε ότι η αλλαγή συμβαίνει και να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν όπως πρέπει.

Οι αλλαγές του Θανάτου μπορεί να φαίνονται ανεπιθύμητες αρχικά, αλλά μακροπρόθεσμα τα πράγματα θα λειτουργήσουν και θα αναρωτηθείτε γιατί περιμένατε τόσο πολύ. Δεν υπάρχει λόγος να αγωνίζεστε εναντίον αυτών των αλλαγών, διότι πρόκειται να συμβούν ούτως ή άλλως. Μην πιέζετε για αλλαγές και μην προσπαθείτε να τις επιταχύνετε. Όλα είναι σε θεία τάξη σε αυτό το στάδιο. Απλά αφήστε το να συμβεί φυσικά.  Ο Θάνατος με τον ερχομό του φέρνει την ανακούφιση μετά το τέλος μιας δύσκολης περιόδου.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ