Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 9/1

Υδροχόος (21/1-19/2)

Κάρτα ημέρας : Το Πέντε των Κυπέλλων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 9/1
Πέντε των Κυπέλλων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 9/1

Το Πέντε των Κυπέλλων  υποδηλώνει, ότι μια κατάσταση δεν έχει εξελιχτεί όπως περιμένατε. Είστε λυπημένοι, και απογοητευμένοι. Αντί να προχωρήσετε στη ζωή σας, επιλέγετε να επιρρίπτεται ενοχές στον εαυτό σας. Εστιάζετε τώρα συνεχώς στο τι είναι αυτό που πήγε στραβά και γιατί απέτυχε. Γυρίστε σελίδα! Ήρθε η ώρα να το ξεπεράσετε! Σίγουρα, αισθάνεστε αδύναμοι, αλλά ορίστε για τον εαυτό σας ένα χρονικό όριο .Στη συνέχεια προχωρήστε

Το Πέντε των Κυπέλλων  δείχνει ότι έχετε κολλήσει στο παρελθόν και δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε . Παλαιές πληγές και πικρές μνήμες πλημμυρίζουν το μυαλό σας καθώς σκεφτόσαστε τι συνέβη. Μπορείτε να κατηγορείτε τον εαυτό σας ή να πιστεύετε ότι είστε θύμα των περιστάσεων της ζωής. Αυτά τα αρνητικά συναισθήματα σας κρατούν πίσω από το μέγιστο δυναμικό σας.  Απελευθερώστε τα ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε και να δημιουργήσετε θετικές αλλαγές.

Η συγχώρεση είναι ζωτικής σημασίας. Εάν κάποιος σας έχει απογοητεύσει, βρείτε μέσα στην καρδιά σας  την δύναμη να συγχωρήσετε αυτό το άτομο, απελευθερώνοντας τον εαυτό σας από την απογοήτευση. Και αν είστε απογοητευμένοι με τον εαυτό σας, ξέρετε ότι κάνατε το καλύτερο που θα μπορούσατε υπό τις συνθήκες και μάθετε τώρα από τα λάθη σας. 
Θυμηθείτε, επίσης, ότι η εκ των υστέρων είναι πολύ πιο ξεκάθαρη από την προοπτική και η σοφία στην παρούσα στιγμή προέρχεται από τα λάθη του παρελθόντος. Αναλογιστείτε τι σας οδήγησε σε αυτό το σημείο και κατανοήστε ποια πολύτιμα μαθήματα μπορείτε να πάρετε από την εμπειρία. Ακόμη και όταν τα πράγματα φτάνουν σε σχήμα αχλαδιού, μπορείτε πάντα να αφαιρέσετε κάτι θετικό αντανακλώντας τα διδάγματα.

Το Πέντε των Κυπέλλων σας δείχνει ότι, αν και τα πράγματα δεν πηγαίνουν στον δρόμο σας, σας περιμένουν νέες ευκαιρίες και δυνατότητες – αλλά μόνο όταν είστε έτοιμοι. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τη νοοτροπία σας και να εστιάσετε σε αυτά που μπορούν να προχωρήσουν από εκεί και πέρα. Να είστε ανοιχτοί στην πιο φωτεινή πλευρά της ζωής και να γνωρίζετε ότι πολλές ευλογίες βρίσκονται σε μεταμφίεση αυτή τη στιγμή. Αντί να δώσουμε ένα «γυαλί είναι μισό άδειο», να το δούμε σαν το ‘γυαλί είναι μισό γεμάτο’.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ