Παρθένος (23/8-22/9)

Επαγγελματικά: Το Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο

9 dinarion anestrameno
To Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο δείχνει ότι θα θέλατε αν όχι ένα πολυτελή τρόπο ζωής τουλάχιστον έναν καλύτερο. Για παράδειγμα, πιστεύετε ότι αυτό  που σας αξίζει  είναι ένα όμορφο σπίτι, αλλά ένα άλλο μέρος του εαυτού σας αμφιβάλλει στο αν θα μπορέσετε  να αντέξετε οικονομικά ή αν κάτι τέτοιο θα φάνταζε πομπώδες! Θέλετε να περιβάλλεστε  από την ομορφιά, αλλά  επίσης δεν θέλετε  να εξαρτάστε από τα υλικά αγαθά . Δεν θέλετε να θεωρηθούν οι  δαπάνες των χρημάτων σας επιπόλαιες, και έτσι σε τελική φάση είστε  απρόθυμοι να επενδύσετε σε κάτι το  «πολυτελές».

Αισθηματικά: Το Δέκα των Ράβδων ανεστραμμένο

deka ton rabdon anestrmenno
Το Δέκα των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Δέκα των Ράβδων ανεστραμμένο δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας, αλλά εσείς αρνείστε να αναγνωρίσετε τους επερχόμενους κινδύνους . Μπορεί να θέλετε να διατηρήσετε μια ψυχοφθόρα σχέση με την ελπίδα ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά ή θα  τακτοποιηθούν. Μπορεί να χρειαστεί να δεχτείτε ότι η σχέση σας δεν πηγαίνει πουθενά ή ότι τουλάχιστον θα πρέπει να καταβληθούν τεράστιες προσπάθειες προκειμένου να διατηρηθεί και Αν! Δεν έχει σημασία η προσπάθεια που καταβάλετε! Απλά τα υπάρχοντα αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά. Μπορείτε να νοιώθετε  πολύ απογοητευμένοι. Τότε ίσως χρειαστεί  να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από μια νοσηρή σχέση. Αν ναι, είναι επιτακτική ανάγκη να καταλάβετε πώς φτάσατε σε αυτό το σημείο!

Οικονομικά: Το Δύο των Ξιφών ανεστραμμένο

DYO TVN XIFON ANESTRAMMENO
Το Δύο των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Δύο των Ξιφών ανεστραμμένο υποδηλώνει χρέη που έχουν αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό Ένας στόχος που κάποτε φαινόταν υλοποιήσιμος αλλά μακρινός , τώρα φαντάζει ανέφικτος.

Η αδυναμία του να  προχωρήσετε προς τα εμπρός λόγω της πνευματικής ή συναισθηματικής κόπωσης είναι εμφανής.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ