Τοξότης  (23/11-21/12)

Επαγγελματικά: Το Άρμα

TO ARMA
Το Άρμα

Η κάρτα του Άρματος υποδηλώνει νίκη και επιτυχία αλλά ως αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και αποφασιστικότητας. Τα ηνία είναι τώρα στα χέρια σας και μεγάλη δύναμη έχει δοθεί σε εσάς. Άλλοι περιμένουν να δουν τι θα κάνετε με αυτό. Το Άρμα σε αρκετές περιπτώσεις υποδηλώνει ταξίδια –συνήθως χερσαία. Ίσως να κάνετε ένα ταξίδι ή να μετακινηθείτε σε μια νέα θέση. Κάποιοι μπορεί να αισθανθείτε προβληματισμένοι όσον αφορά το γεγονός ότι δεν ξέρετε ποιον δρόμο να ακολουθήσετέ. Θα πρέ πει να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας για να λύσετε αυτό το πρόβλημα αλλά και να λάβετε τά συναισθήματα σας υπόψιν κατά την λήψη της απόφασης σας Σε θέματα καριέρας μπορεί να ξεπεράσετε τά όποια εμπόδια. Κοιτάξτε γύρω σας και δείτε τι πρέπει να ολοκληρωθεί.

Αισθηματικά: Η Δικαιοσύνη

dikaiosynh
Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα της Δικαιοσύνης προκαλεί επίσης την ανάγκη για την ισορροπία, και την αρμονία. Λειτουργήστε όσο πιο ισορροπημένα και λογικά  μπορείτε. Αν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση και αναρωτιέστε τι θα συμβεί  η απάντηση είναι ότι είναι πιθανό να επιλέξετε να ακολουθήσετε ξεχωριστούς δρόμους . Από την άλλη πλευρά, εάν είστε άγαμοι, αυτή είναι μια στιγμή ανάληψης υποχρεώσεων που μπορεί να βρεθούν  στο δρόμο σας πολύ σύντομα. Μείνετε σαφείς για το τι θέλετε πιο πολύ από τις σχέσεις, και είναι πιθανό να το  “βρείτε ”  πολύ νωρίτερα από ότι περιμένατε

Οικονομικά: Το Άστρο

to astro
Το Άστρο

Αν το Αστέρι εμφανίζεται σε θέματα χρηματοδότησης και χρήματος, μπορεί να σημαίνει ότι πλησιάζετε στην ανακάλυψη ενός νέου μυστικού όσον αφορά τις επενδύσεις ή τελικά μαθαίνετε ένα νέο δρόμο σε ότι έχει σχέση με τα χρήματα. Μπορεί να προκύψουν συναρπαστικές ευκαιρίες χρήματος ή πρόσθετο εισόδημα. Είναι γενικά ένας καλός οιωνός.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ