Σκορπιός (24/10-22/11)

Επαγγελματικά: Ο Διάβολος ανεστραμμένος

DIABOLOS ANESTRAMENOW
Ο Διάβολος ανεστραμμένος

O Διάβολος ανεστραμμένος δείχνει ότι παίρνετε τα απαραίτητα μέτρα για να ελευθερώσετε τον εαυτό σας από μια κατάσταση που σας περιορίζει. Ορισμένοι από εσάς αντιλαμβάνεστε ότι τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία.

O Διάβολος ανεστραμμένος δείχνει ότι θα υπάρξει μια πλήρη μεταστροφή στην ζωή σας. Πολλοί από εσάς θα αποτινάξετε τον υλικό κόσμο και θα αναζητήσετε την πνευματική φώτιση. Ορισμένοι από εσάς μπορεί μόλις να έχετε μόλις βγει από μια μεταβαλλόμενη εμπειρία ζωής, και να κοιτάζετε τη ζωή σας με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο.

Αισθηματικά: Ο Ήλιος ανεστραμμένος

o ilios anestrammenos
Ο Ήλιος ανεστραμμένος

Ο Ήλιος ανεστραμμένος δείχνει ότι η εξεύρεση των θετικών πτυχών σε μια συγκεκριμένη κατάσταση μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη. Μπορεί να έχετε βιώσει αποτυχίες που έχουν πλήξει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας και έχετε ίσως οδηγηθεί στην ερώτηση αν μπορείτε να επιτύχετε πραγματικά αυτό που έχετε θέσει ως στόχο!  Μπορεί να αισθάνεστε κατάθλιψη, λυπημένοι . Μπορεί να είστε απρόθυμοι να προχωρήσετε ή να μην απολαμβάνετε  αυτό που κάνετε. Η πορεία μπροστά σας μπορεί να σας δίνει την εντύπωση ότι πλέετε σε θολά νερά, κατά κάποιο τρόπο. Παρ όλα αυτά, ο Ήλιος δεν είναι ποτέ μια αρνητική κάρτα, έτσι αυτό είναι μόνο μια προσωρινή δυσκολία. Τα εμπόδια που βλέπετε μπορεί να φύγουν  εύκολα, -ειδικά αν το βάλετε στο μυαλό σας. Μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερη προσπάθεια από ό, τι συνήθως.

Οικονομικά: Το Έξι των Ξιφών

EKSI XIFON
Έξι των Ξιφών

Το Έξι των Ξιφών υποδηλώνει ότι θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι τώρα κατευθύνεστε σε μια πολύ καλύτερη φάση της ζωής. Έχοντας υπομείνει ένα δύσκολο μεταβατικό στάδιο. ήρθε η ώρα για να πραγματοποιήσετε μεγάλες και σημαντικές αλλαγές.

Το Έξι των Ξιφών για ορισμένους από εσάς αναφέρετε στο γεγονός ότι υπάρχει η πιθανότητα μετάβασης σε άλλο μέρος ή ακόμα και πιθανότητα μετανάστευσης. Άλλοι από εσάς θα εστιάσετε την προσοχή σας σε μια συγκεκριμένη δουλειά. 

Το Έξι των  Ξιφών πάντα υποδεικνύει νέες προοπτικές και ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ