Λέων (23/7-22/8)

Επαγγελματικά: Άρμα

TO ARMA
Το Άρμα

Η κάρτα του Άρματος υποδηλώνει νίκη και επιτυχία αλλά ως αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και αποφασιστικότητας. Τα ηνία είναι τώρα στα χέρια σας και μεγάλη δύναμη έχει δοθεί σε εσάς. Άλλοι περιμένουν να δουν τι θα κάνετε με αυτό. σε αρκετές περιπτώσεις υποδηλώνει ταξίδια (συνήθως χερσαία). Ίσως να κάνετε ένα ταξίδι ή να μετακινηθείτε σε μια νέα θέση. Η κάρτα του Άρματος σε θέματα καριέρας υπαινίσσετε μπορεί να ξεπεράσετε τά όποια εμπόδια. Κοιτάξτε γύρω σας και δείτε τι πρέπει να ολοκληρωθεί. Μην δεσμεύστε για κάτι που δεν θα μπορέσετε να το τελειώσετε.

Το Άρμα σε ορισμένες περιπτώσεις δείχνει ότι ορισμένοι από εσάς μπορεί να κρύβεστε πίσω από ένα προσωπείο προκειμένου να καλύψετε την ευπάθεια σας! Μπορεί να ενεργείτε επιθετικά! Ήρεμα και με την λογική μπορείτε να λύσετε οποιαδήποτε πρόβλημα χωρίς αναστάτωση!

Αισθηματικά: Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη

h megalh iereia anestrameni
Η Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη

Η Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη υποδηλώνει συναισθήματα μοναξιάς και απομόνωσης για πολλούς από εσάς.

Μπορεί όμως να συμβαίνει και το αντίστροφο. Μετά από μια περίοδο απομόνωσής ή ακόμα και απομάκρυνσης από μία σχέση να επιστρέψετε σε αυτήν!

Άλλοι πάλι από εσάς μπορεί να έχετε χάσει την επαφή με την θηλυκή πλευρά σας και δεν έχετε πρόσβαση στα αληθινά συναισθήματά σας. Μπορεί να ενεργείτε πολύ  τυπικά. Μπορεί επίσης να μπαίνετε σε μια σχέση μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και να αισθάνεστε άβολα και αβέβαιοι για το πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση. Στη συνέχεια και πάλι μπορεί να χάνετε την επαφή με την αρσενική πλευρά του εαυτού σας. Το τελευταίο έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεστε αδύνατοι, ασθενικοί, υπερβολικά συναισθηματικοί. Ένα χαλάκι για τους άλλους.

Οικονομικά: Άσσος των Ράβδων

ASSOS TON RABDON
Ο Άσσος των Ράβδων

Ο Άσσος των Ράβδων  αντιπροσωπεύει ανανεωμένη δημιουργικότητα ή και την καινοτομία. Σκεφτείτε πέρα από την πεπατημένη οδό για λύσεις ή ιδέες που δεν είναι ο κανόνας.

Ο Άσσος των Ράβδων  σηματοδοτεί μια μεγάλη στιγμή για να ωθήσετε τον εαυτό σας προς τα εμπρός ή να αμφισβητήσετε τα φυσικά όρια.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ