Κριός   (21/3-20/4)

Επαγγελματικά: Το Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει έλλειψη πόρων, παρά τις καλές προσπάθειες. Μια κακή συγκομιδή η οποία σαν αποτέλεσμα θα έχει στην επόμενη φάση να καταρτίσετε έναν νέο προϋπολογισμού.

Το Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει καθυστέρηση σε ένα νέο κύκλο πραγμάτων  Έλλειψη φυσικής ετοιμότητας για την επόμενη φάση.

Το Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο είναι μια κάρτα που δείχνει ότι  κάποιος άλλος προσπαθεί να καρπωθεί τις προσπάθειες σας.

Αισθηματικά: Ο Βαλές των Κυπέλλων

Ο Βαλές των Κυπέλλων

Ο Βαλές των Κυπέλλων μπορεί να δείχνει ένα νέο έρωτα που παρουσιάζεται στην ζωή σας. Κύρια χαρακτηριστικά του: Άτομο πιο νέο από εσάς, και με μεγάλες ευαισθησίες.

Για ορισμένους από εσάς ο Βαλές των Κυπέλλων  υποδηλώνει ότι κάποια μηνύματα και κρυμμένες αλήθειες έρχονται σε εσάς δια μέσου διαλογισμού!

Οικονομικά: Το Πέντε των Δηναρίων 

Το Πέντε των Δηναρίων

Το Πέντε των Δηναρίων δείχνει συχνά μια κατάσταση « η σκοτεινή νύχτα της ψυχής» σε θέματα των οικονομικών καταστάσεων ή του χρόνου. Σας ζητείται να διατηρήσετε το πνεύμα και την πίστη σας στον εαυτό σας στις Παγκόσμιες ενέργειες.
Το Πέντε των Δηναρίων μιλάει για μια αίσθηση φτώχειας και υπάρχει μια επείγουσα ανάγκη να κοιτάξετε γύρω σας και να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα για να πετύχετε θετικές αλλαγές. Υπάρχουν περισσότερα στη ζωή από ό, τι συνειδητοποιείτε.

Το Πέντε των Δηναρίων είναι ένα μήνυμα του να χρησιμοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες με σύνεση. Η προσαρμοστικότητα θα είναι το κλειδί για την επιτυχία σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ