Δίδυμοι (21/5-26)

Επαγγελματικά:  Η Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη

Η Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη

Μερικές φορές αυτή η κάρτα αναφέρεται σε μια γυναίκα που είναι πιθανό να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας με οποιοδήποτε  τρόπο. Η Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη όμως, εμφανίζεται πιο συχνά σε ενέργειες στη ζωή μας, όπου θα πρέπει να δίνετε  προσοχή κυρίως σε  θέματα γύρω από το σπίτι και τι πραγματικά σημαίνει  σπίτι για εσάς. Αυτή η  κάρτα τονίζει επίσης την ανάγκη του  να επικεντρωθείτε  στην ζωή του σπιτιού σας.

Αισθηματικά: Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος

Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος

Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος  είναι ένα άτομο συναισθηματικά ανασφαλές και δεν μπορεί να διεξάγει υγιείς σχέσεις. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο ίδιος περιμένει πολλά από τους άλλους αλλά δίνει πολύ λίγα.

Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος έχει αχαλίνωτα και αόριστα συναισθήματα, και ως εκ τούτου μπορεί να βλάψει χωρίς λόγο.

Οικονομικά: Το Eννέα των Ξιφών

Εννέα των Ξιφών

Σε γενικές γραμμές, το Eννέα των Ξιφών είναι μια ένδειξη ότι ανησυχείτε υπερβολικά για μια κατάσταση. Μπορείτε κυριολεκτικά να ξενυχτάτε όλο το βράδυ, γιατί είστε ανήσυχοι σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα.

Το Eννέα των Ξιφών  σας λέει να εξετάσετε την κατάσταση πιο αντικειμενικά. Τότε ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο εσείς νομίζατε.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ