Τοξότης  (23/11-21/12)

Επαγγελματικά: Ο Τροχός

Ο Τροχός της Τύχης

Ο Τροχός της Τύχης δείχνει ότι δεν πρέπει απλά να σταθείτε  και να δεχτείτε ό, τι η ζωή σας φέρνει στα χέρια. Πρέπει να δώσετε και εσείς μία “χείρα βοηθείας” προκειμένου να παραμείνει σε ανοδική πορεία ό τροχός!  Όταν τα πράγματα έρχονται προς  τα κάτω, αντί να κοιτάτε  και να  ελπίζετε  να καλυτερέψουν τα πράγματα, μπορείτε να εργαστείτε ενεργά για τη βελτίωση της κατάστασης σας, επιταχύνοντας έτσι τη διαδικασία της  ανάκαμψης. Τέλος, ο Τροχός σας ζητά να μην  αποθαρρύνεστε  όταν αντιμετωπίζετε  αντιξοότητες. Φυσικά οι αντιξοότητες είναι ένα  μέρος της ζωής και θα πρέπει να αναμένονται από καιρό σε καιρό. Το γεγονός ότι θα υπάρξουν  κακές στιγμές  δεν πρέπει να σας ανησυχήσει. Τις αποδέχεστε, ως κάτι  φυσικό ! Ψάξτε για τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αντιμετωπίσετε και να υπερνικήσετε  τις αντιξοότητες. Αν δεν μπορείτε  να τις αντιμετωπίσετε , τότε αυτό θα μπορούσε να εκληφθεί ως  ένα πρόβλημα.

Αισθηματικά: Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο  αντιπροσωπεύει σήμερα για πολλούς από εσάς τη στασιμότητα και την έλλειψη δράσης που οδηγεί σε αυξημένη απογοήτευση. Για παράδειγμα, ένας μακροπρόθεσμος γάμος που έχει βαλτώσει πια και δεν εξελίσσετε  ούτε πνευματικά ούτε συναισθηματικά .

Το Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο είναι μια από τις κάρτες που σας προειδοποιεί να προσέξετε την υγεία σας γιατί εξαιτίας άγχους υπάρχει κίνδυνος κλονισμού.

Το Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο  σας λέει ότι ήρθε η ώρα για ακολουθήσετε συμβουλές από τον ανώτερο εαυτό σας.

Οικονομικά: Τρία των Δηναρίων 

Το Τρία των Δηναρίων

Το μήνυμα του Τρία των Δηναρίων  είναι ένα σημάδι ενθάρρυνσης. Αν συνεχίσετε να εργάζεστε με αυτούς τους ρυθμούς προς την ολοκλήρωση των στόχων σας και δεν επιτρέπετε στις όποιες απογοητεύσεις να μειώσουν τον ενθουσιασμό σας, τελικά θα απολαύσετε την ευημερία εξαιτίας της επιτυχίας των στόχων σας. Θα χρειαστεί να κάνετε τη δουλειά που σας ικανοποιεί και να νιώθετε πραγματικά υπερήφανοι!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ