Τοξότης  (23/11-21/12)

Επαγγελματικά: Η Βασίλισσα των Ξιφών

Η Βασίλισσα των Ξιφών

Η Βασίλισσα των Ξιφών λέει σε άλλους τι πρέπει να κάνουν. Επομένως, αν αυτή η Βασίλισσα διαβιβάζει την γνώση της σας σχετικά με την εργασία , τότε θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να είστε επικεφαλής. Θα καταλάβετε ότι μια θέση ή μια ευκαιρία είναι κατάλληλη για εσάς. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ξεκινήστε κάποιο είδος διαφήμισης . Τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συνεχίσετε σε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα.

Αισθηματικά: Τρία των Δηναρίων

Το Τρία των Δηναρίων

Μερικές φορές το Τρία των Δηναρίων μπορούν να αντιπροσωπεύει ένα ερωτικό τρίγωνο. Συνήθως υπάρχει κάποιος που περιμένει στην σκιά μιας σχέσης και είναι έτοιμος να δώσει “συμβουλές ” . Είναι δύσκολο να επιτρέψεις σε κάποιον να μπεί στη σχέση σου, καθώς δύο άνθρωποι από μόνοι τους σχηματίζουν ένα σιωπηλό συμβόλαιο. Στην αγάπη είναι απαραίτητο να αναζητάμε ολοένα ανάπτυξη και περισσότερη ανάπτυξη. Διαφορετικά μια σχέση ή ένας γάμος θα  βαλτώσει.

Το Τρία των Δηναρίων υποδηλώνει την αναζήτηση μιας σοφής συμβουλής και μπορεί ακόμη να υποδείξει τι χρειάζεται θεραπεία ή να υποδείξει ένα τρίτο μέλος που εμπλέκεται κατά κάποιο τρόπο. Όπως είναι η περίπτωση μίας μικτής οικογένειας. Συχνά αυτή η κάρτα θα δείξει ζήλια ή θα δείξει ένα πρόβλημα σε μια σχέση επειδή οι άνθρωποι δεν είναι ανοιχτοί στους γύρω τους. Να είστε ενήμεροι για τα όρια που δημιουργείτε στη σχέση σας. Και για να είμαστε ρεαλιστές σε περίπτωση που ο σύντροφος σας στραφεί αλλού: “Ουδείς αναντικατάστατος ! ” 

Οικονομικά: Βασιλιάς των Κυπέλλων

Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων

Όταν πρόκειται για χρήματα και πλούτο, ο Βασιλιάς των Κυπέλλων δηλώνει ότι πρέπει να αποδεχθείτε την πραγματικότητα των οικονομικών σας.

Μπορεί επίσης να σημάνει την ανάγκη να είναι φιλανθρωπική και γενναιόδωρη, ανεξάρτητα από το πόσο θλιβερή είναι η οικονομική σας κατάσταση.

Θυμηθείτε ότι η ιδιότητα του φιλανθρωπικού ή γενναιόδωρου δεν ισχύει μόνο για τα χρήματα. Μπορείτε πάντα να μοιράζεστε το χρόνο ή τις γνώσεις σας με ένα άτομο που την έχει ανάγκη.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ