Καρκίνος (22/6-22/7)

Επαγγελματικά: To Άρμα

TO ARMA
Το Άρμα

Το Άρμα υποδηλώνει νίκη και επιτυχία αλλά ως αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και αποφασιστικότητας. Τα ηνία είναι τώρα στα χέρια σας και μεγάλη δύναμη έχει δοθεί σε εσάς.

Άλλοι περιμένουν να δουν πως θα χειριστείτε την όλη κατάσταση. Το Άρμα  σε αρκετές περιπτώσεις υποδηλώνει ταξίδια –συνήθως χερσαία. Ίσως να κάνετε ένα ταξίδι ή να μετακινηθείτε σε μια νέα θέση. Κάποιοι μπορεί να αισθανθείτε προβληματισμένοι όσον αφορά το γεγονός ότι δεν ξέρετε ποιον δρόμο να ακολουθήσετε. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον καθαρά ορθολογιστικό τρόπο μυαλό σας για να λύσετε αυτό το πρόβλημα .Σε θέματα καριέρας μπορεί να ξεπεράσετε τά όποια εμπόδια. Κοιτάξτε γύρω σας και δείτε τι πρέπει να ολοκληρωθεί.

Αισθηματικά: Ο Άσσος των Δηναρίων

1 ton dinarion
Ο Άσσος των Δηναρίων

Ο Άσσος των Δηναρίων  στον αισθηματικό τομέα αντιπροσωπεύει την δημιουργία μιας σχέσης που τι να ανακαλύπτατε χρυσό, τι τον σύντροφο που βρήκατε είναι το ίδιο και το αυτό!

Ζήστε εδώ και τώρα και αφήστε το αύριο να πεθάνει! Εκμεταλλευτείτε την κάθε ευκαιρία που σας παρουσιάζετε!

Οικονομικά: Ο Μάγος ανεστραμμένος

O MAGOAS ANESTRRAMMENOS
Ο Μάγος ανεστραμμένος

Ο Μάγος ανεστραμμένος σας συμβουλεύει να επιτρέψτε στον εαυτό σας του να εξερευνήσετε τα όποια ταλέντα σας καλύτερα. Αναρωτηθείτε τι θα συμβεί σε περίπτωση επίτευξης του πλήρους δυναμικού σας! Αναρωτηθείτε τι πρέπει να κάνετε  ώστε να αλλάξετε και να παρουσιάσετε το καλύτερο πρόσωπο που θα μπορούσατε; “Θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο ώστε να μπορέσετε να ανασύρετε αυτήν την   αχρησιμοποίητη ικανότητα και να τη φέρετε στο συνειδητό μυαλό.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ