Ιχθύες  (20/2-20/3)

Επαγγελματικά: Ο Ιππότης των Ράβδων ανεστραμμένος

ippoths ton rabdon anestrammenos
Ιππότης των Ράβδων ανεστραμμένος

Ο Ιππότης των Ράβδων ανεστραμμένος υποδηλώνει καθυστερήσεις και απογοήτευση, που οδηγούν στο  πουθενά, και είναι εμφανές  το αίσθημα του θυμού μπροστά σε εμπόδια και στην άρνηση του να έχετε  ό, τι θέλετε . Αυτή  κάρτα, σε ανεστραμμένη θέση, αντιπροσωπεύει μια απώλεια της προσωπικής δύναμης ή αρνητική χρήση της εξουσίας. Μπορεί να δείχνει  ότι προσπαθείτε να συγκαλύψετε ή να αντισταθμίσετε την αδυναμία σας στο να ελέγξετε κάποιες καταστάσεις. Μπορεί επίσης να υποδηλώνει  και την απαισιοδοξία.

Αισθηματικά: Η Σελήνη ανεστραμμένη

SELINI ANESRTRAMENH
Η Σελήνη ανεστραμμένη

Η Σελήνη ανεστραμμένη μπορεί να δείξει μια θεμελιώδη δυστυχία με την παρούσα κατάστασή σας, αλλά και σύγχυση για το τι άλλο θα μπορούσατε να κάνετε και τι πραγματικά θέλετε να κάνετε. Μπορεί να είναι το γεγονός  ότι πιστεύετε, ότι αυτό που πραγματικά θέλετε να κάνετε στη ζωή σας είναι ανέφικτο ή μη ρεαλιστικό. Μπορεί ακόμα με τις εμπειρίες του παρελθόντος στη ζωή σας, να έχετε την πεποίθηση ότι είστε κολλημένοι σε παλιές καταστάσεις και είναι πολύ αργά για να αλλάξετε τώρα. Συναισθηματικά ζητήματα σας εμποδίζουν από το να κινηθείτε προς τα εμπρός. Για να ξεπεραστεί αυτό, είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσετε τους  εσώτατους φόβους για να αποκτήσετε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση !

Οικονομικά: Ο Ιππότης των Ράβδων

o ipotis ton rabdon
Ο Ιππότης των Ράβδων

Η παρουσία του Ιππότη των Ράβδων σε μια ανάγνωση δείχνει ότι η παρούσα κατάσταση θα αλλάξει σύντομα καθώς η ενέργεια του Ιππότη των Ράβδων υποδηλώνει ξαφνικές αλλαγές και ενέργειες. Αναμένονται κάποιες συμφέρουσα σκέψεις, ιδέες ή / και τα σχέδια που έχουν να κάνουν με  επιχειρήσεις ή τον χρηματοπιστωτικό τομέα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ