Ζυγός  (23/9-23/10)

Επαγγελματικά: Το Πέντε των Ράβδων

pente ton ravdon
Πέντε των Ράβδων

Το Πέντε των Ράβδων δείχνει συχνά μια κατάσταση που οδηγεί σε έλλειψη παραγωγικότητας και ανάπτυξης. Ο χρόνος και η ενέργεια  διαχέονται  λόγω  έλλειψης επικοινωνίας και ηγετικών ικανοτήτων . Το κλειδί εδώ είναι να βρείτε κάποιο κοινό έδαφος για να συνεργαστείτε. Θα πρέπει να σκεφτείτε κάτι που θα απευθύνεται  προς όφελος όλων. Θα πρέπει  να αποδείξετε σε  όσους εμπλέκονται ότι είστε το καλύτερο πρόσωπο για την εργασία και ότι θα ήτανε μεγάλο κέρδος για όλους να ακολουθήσουν  το παράδειγμά σας. Το πρόβλημα όμως  είναι ότι  κανείς δεν θέλει να συμβιβαστεί με αυτή την κατάσταση, και πιθανόν να υπάρξουν εντονότερες συγκρούσεις .

Αισθηματικά: Το  Επτά των Κυπέλλων 

Το Επτά των Κυπέλλων

Εάν δεν μπορείτε να λάβετε μια απόφαση λόγω των πολλών επιλογών που είναι διαθέσιμες, θα πρέπει να αξιολογήσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε επιλογής έτσι ώστε να κάνετε την καλύτερη. Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί όταν παίρνετε την απόφασή, καθώς στο  Επτά των Κυπέλλων  φαίνεται ότι δεν υπάρχουν μόνο θαύματα και θησαυροί που είναι διαθέσιμοι σε σας, αλλά και τέρατα και σκιές.

Τέλος το Επτά των Κυπέλλων υποδηλώνει τον πειρασμό.

Οικονομικά: Η Βασίλισσα των Δηναρίων 

Η Βασίλισσα των Δηναρίων

Η Βασίλισσα των Δηναρίων  μπορεί να συμβολίζει μια γυναίκα στη ζωή σας. Η ενέργεια της Βασίλισσας των Δηναρίων  είναι συνήθως ένα θηλυκό αρχέτυπο που συμβολίζει  το σπίτι και τη μητρότητα.

Η Βασίλισσα των Δηναρίων  υποδεικνύει ότι ξοδεύετε χρόνο, χρήμα και ενέργεια στο σπίτι σας, κάνοντάς το να είναι πιο άνετο. Αυτή είναι μία καλή κίνηση. Προσέξτε όμως να μην δημιουργήσετε μεγάλα χρέη . Οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, σας έχουν σαν πρότυπο και δέχονται τις συμβουλές σας . Αυτή είναι μια κατάλληλή χρονική περίοδος, όπου μπορείτε να ολοκληρωθείτε.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ