Ιχθύες  (20/2-20/3)

Επαγγελματικά: O Διάβολος ανεστραμμένος

Ο Διάβολος ανεστραμμένος

O Διάβολος ανεστραμμένος δείχνει ότι παίρνετε τα απαραίτητα μέτρα για να ελευθερώσετε τον εαυτό σας από μια κατάσταση που σας περιορίζει. Ορισμένοι από εσάς αντιλαμβάνεστε ότι τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία.

O Διάβολος ανεστραμμένος δείχνει ότι θα υπάρξει μια πλήρη μεταστροφή στην ζωή σας. Πολλοί από εσάς θα αποτινάξετε τον υλικό κόσμο και θα αναζητήσετε την πνευματική φώτιση. Ορισμένοι από εσάς μπορεί μόλις να έχετε μόλις βγει από μια μεταβαλλόμενη εμπειρία ζωής, και να κοιτάζετε τη ζωή σας με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο.

Αισθηματικά: Ο Τροχός της Τύχης

Ο Τροχός της Τύχης

Το παλιό ρητό, “Τα πάντα Ρεί” είναι μια μεγάλη υπενθύμιση με αυτόν τον συνεχώς μεταβαλλόμενο τροχό.

Κρατήστε τις σκέψεις σας θετικά και επικεντρωθείτε σε ό, τι θέλετε στη ζωή, καθώς μοιάζει με μια “άμπωτη” ζωής που σύντομα θα βιώσετε .

Ο Τροχός της Τύχης υποδηλώνει σήμερα ότι υπάρχει επιτέλους μία αλλαγή της τύχης προς το καλύτερο. Εφιστά την προσοχή σας στο γεγονός ότι είναι αναγκαίο να αναγνωρίσετε ένα παράθυρο ευκαιρίας καθώς θα είναι μόνο προσωρινά διαθέσιμο. Θα πρέπει επίσης  να εκμεταλλευτείτε και την παραμικρή ευκαιρία που θα σας δοθεί.

Οι τομείς στους οποίους αναφέρεται σήμερα η κάρτα του Τροχού της Τύχης έχουν σχέση με την ευημερία και την οικογένειά.

Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να επωφεληθείτε από την προβολή των προκατόχων σας.

Οικονομικά: Το Δύο των Ράβδωv

Το Δύο των Ράβδων

Το Δύο των Ράβδωv δείχνει την δημιουργική σας έκφραση. Ελέγχοντας μια κατάσταση μέσα από την ικανότητά σας να κάνετε επιλογές. Επιλογές που δημιουργούν ισορροπία, ολοκλήρωση, άνεση και αρμονία. Επιτυχία στα επιχειρηματικά σας σχέδια. Οι στόχοι σας θα επιτευχθούν στην εργασία. Η επιτυχία και το θάρρος θα φέρει την ευτυχία. Με τη σωστή διαπραγμάτευση, θα υπάρξει επιχειρηματική συνεργασία. Σημειώνεται μια σημαντική σύμβαση, συναλλαγή ή επιστολή. Έχετε ολοκληρώσει την απαραίτητη εργασία. Είστε φιλόδοξοι, προοδευτικοί και πρόθυμοι να αναλάβετε το προβάδισμα με την ελπίδα να βελτιώσετε τις συνθήκες. Ζήστε τη δημιουργική δύναμη των συναισθημάτων σας. Η καλή κρίση και η ικανότητα μπορούν να μετατρέψουν τις ιδέες σας σε πραγματικότητα.

 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ