Καρκίνος (22/6-22/7)

Επαγγελματικά: Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο δείχνει ότι έχετε προσπαθήσει να ξεκινήσετε το δικό σας ταξίδι της προσωπικής ανάπτυξης, αλλά δεν ήσασταν σε θέση να επιτύχετε τους στόχους που είχατε βάλει. Ίσως υπήρξαν κάποιες απρόβλεπτες καθυστερήσεις ή  μπλοκαρίσματα στη διαδρομή σας.

Αισθηματικά: Το Δύο των Ξιφών

Το Δύο των Ξιφών

Το Δύο των Ξιφών υποδηλώνει ότι αυτή τη στιγμή αρκετοί από εσάς επιλέγετε να κρατήσετε τα μάτια σας κλειστά σε σχέση με τις δυνατότητες σας. Αυτό γίνεται έτσι ώστε να μην χρειαστεί να  κάνετε μια δύσκολη επιλογή.

Μπορεί να σας γίνει μία άμεση ερώτηση και επειδή δεν θέλετε πληγώσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, απέχετε από την απάντηση. Στις προσπάθειες που έχετε κάνει για να σώσετε τον εαυτό σας, και αντί αυτού τον βλάψατε, κάνετε την επιλογή του να κλείσετε την καρδιά σας.

Το τελευταίο παράγει πολύ πόνο και βαθιά επίπεδα δυστυχίας. Όλες οι δράσεις σας αυτή τη στιγμή επηρεάζονται όχι από διαλογισμό και ηρεμία  αλλά από ακανόνιστες συγκρούσεις συναισθημάτων!

Οικονομικά: Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο σας συμβουλεύει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτή την εβδομάδα κατά την διάρκεια των όποιων αυναλλαγών.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ