Κριός   (21/3-20/4)

Επαγγελματικά: Επτά Δηναρίων ανεστραμμένο

epta ton dinarion anestrameno
Το Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει σήμερα για πολλούς από εσάς μεγάλο εκνευρισμό. Ο εκνευρισμός οφείλεται στο γεγονός ότι δεν βλέπετε κάποιες υποσχέσεις που σας δόθηκαν να υλοποιούνται. Αυτές οι καθυστερήσεις σας καθιστούν ανυπόμονους και η ανυπομονησία φέρνει τον εκνευρισμό τον οποίο προανέφερα. Κάποιοι από εσάς διακατέχεστε από μεγάλο άγχος στο πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Νοιώθετε ότι τα περιθώρια του χρόνου έχουν στενέψει δραματικά. 

Το Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει λάθος υπολογισμούς και ανησυχία επί των οικονομικών θεμάτων.

Αισθηματικά: Βαλές των Κυπέλλων

bales ton kypellon
Ο Βαλές των Κυπέλλων

Ο Βαλές των Κυπέλλων σας λέει σήμερα να ξεδιπλώσετε τα συναισθήματα σας. Να τα αφήσετε να εμφανιστούν. Να αποκολληθείτε από παλιές καταστάσεις οι οποίες σας  βαραίνουν. Αφήστε την καρδιά σας να σας καθοδηγήσει. Θυμηθείτε τα όνειρα σας και χρησιμοποιείστε τις εμπειρίες σας για άμεση γνώση.

Ο Βαλές των Κυπέλλων σας συμβουλεύει να ξεκινήσετε ή να ανανεώσετε μια ερωτική σχέση.  Εάν συναντήσετε κάποιον που σας ελκύει σπάστε “τα πρωτόκολλα “.Φροντίστε να έχετε μια ξεχωριστή στιγμή συνάντησης. Συγχωρήστε τον εαυτό σας. Συγχωρήστε κάποιον που σας έχει πληγώσει.

Οικονομικά: Έξι των Ράβδων

exi ton rabdon
Το Έξι των Ράβδων

Το Έξι των Ράβδων είναι σχετικά με την επιτυχία, τη νίκη και τη δημόσια αναγνώριση. Όχι μόνο έχετε καταφέρει την επίτευξη των στόχων σας, αλλά τώρα μπορείτε τώρα να αναγνωριστείτε δημοσίως για τις προσπάθειές σας και τα αποτελέσματά σας.

Αυτό ενσταλάζει ένα υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης μέσα σας και σας δίνει τη δύναμη να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας.

Το Έξι των Ράβδων  δείχνει ότι έχετε αξιοποιήσει τις δυνάμεις και τα ταλέντα σας, προκειμένου να επιφέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έχετε ξεπεράσει τις προκλήσεις στην πορεία!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ