Ιχθύες  (20/2-20/3)

Επαγγελματικά: Το  Οκτώ των Ξιφών

okto tvn jifonm
Το Οκτώ των Ξιφών

Όταν το Οκτώ των Ξιφών εμφανίζεται για επαγγελματικά θέματα, υπάρχει η αίσθηση ότι αδικείσθε από τους συναδέλφους ή επόπτες. Νιώθετε σαν να έχετε το δικαίωμα να έχετε περισσότερα από ότι έχετε λάβει μέχρι στιγμής.
Μερικές φορές πιστεύετε ότι σας καθυστερούν την προαγωγή ή τον βαθμό που σας αναλογεί Και ναι μεν μπορεί να δουλεύετε σκληρά. Δουλεύετε όμως μεθοδικά;

Όταν το Οκτώ των Ξιφών επηρεάζει μια ανάγνωση στα επαγγελματικά θέματα, το τελευταίο είναι πιο πιθανό.

Το Οκτώ των Ξιφών σαν κάρτα συμβουλευτικής Ταρώ σας περνάει το μήνυμα: Δείτε πώς μπορείτε να γίνετε καλύτερος υπάλληλος.

Αισθηματικά: Ο Βαλές των Δηναρίων

BALES TON DINARION
Ο Βαλές των Δηναρίων

O Bαλές των Δηναρίων είναι μια κάρτα της νεότητας και της αθωότητας.

O Bαλές των Δηναρίων σας λέει να κάνετε ένα διάλειμμα. Δεν πρέπει πάντα να είστε τόσο σοβαροί.
Η επιδίωξη της αγάπης πρέπει να είναι διασκέδαση, δεν πρέπει να είναι τόσο δραματική όσο κάποιοι το παρουσιάζουν .
Περάστε λίγο χρόνο με τους ανθρώπους που θα συναντήσετε. Μην κάνετε μια στιγμιαία, βαθιά, ρομαντική, σύνδεση. Γνωρίστε πρώτα τους νέους ανθρώπους ως φίλους, δείτε αν μπορείτε να παίξετε μαζί τους και να κάνετε κάτι διασκεδαστικό. O Bαλές των Δηναρίων σας υπενθυμίζει να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας:
Ένα άτομο δεν μπορεί να σας δώσει τα πάντα με τη μία, μπορεί όμως να σας δώσει ένα μέρος του εαυτού του και να συμπληρώσετε κάποιες ανάγκες σας αλλά θα πρέπει να έχετε πρώτα εκπληρώσει τις επιθυμίες που έχετε μέσα και τον εαυτό σας.

Oικονομικά: Το Δύο των Ράβδων

2 TON RABDON
Το Δύο των Ράβδων

Το Δύο των Ράβδων όσον αφορά τα οικονομικά σας συμβουλεύει να αναθεωρήστε κάποιες ιδέες σας στην διαχείριση των χρημάτων σας και θα εκπλαγείτε από την βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης

Σε γενικές γραμμές το Δύο των ράβδων έρχεται σήμερα για να σας υπενθυμίσει να διατηρήσετε  την θεωρία  του “δούναι – λαβείν” που απαιτείτε  για όλες τις επιτυχημένες σχέσεις. Όσον  αφορά τον εργασιακό τομέα  είστε έτοιμοι να προβείτε σε επιτυχημένους  συνδυασμούς  με νέους ή ασυνήθιστους τρόπους.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ