Παρθένος (23/8-22/9)

Επαγγελματικά: Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος

O Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος

Σαν άτομο, ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος μπορεί να αντανακλά κάποιον που είναι  υπερβολικά συντηρητικός και αντιστέκεστε στην αλλαγή. Μπορεί να προτιμάτε να μείνετε  μόνοι στο σπίτι, ενώ άλλοι είναι έξω. Εάν συμβαίνει αυτό ή έχετε απομονώσει τον εαυτό σας ή  έχετε χάσει  το ενδιαφέρον των φίλων σας. Προσπαθήστε να βγείτε λίγο και φανείτε  ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες.

Αισθηματικά: Ο Μάγος

Ο Μάγος

Εάν ψάχνετε  για ένα νέο ειδύλλιο, αυτή είναι η στιγμή που πιθανό να συναντήσετε κάτι νέο. Αν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση, η σχέση είναι πολύ πιθανό να ανέλθει σε νέα, υψηλότερα επίπεδα δέσμευσης και απόλαυσης. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να “βγείτε να διασκεδάσετε  και να συναντηθείτε σαν  άνθρωποι.”

Οικονομικά: To Tέσσερα των Ξιφών

To Τέσσερα των Ξιφών

Το Τέσσερα των Ξιφών δείχνει μια περίοδο ανάπαυσης και αποκατάστασης μετά από μια περίοδο προκλήσεων- με την υπόσχεση ότι όταν θα ανακάμψετε-και μετά από  λίγο θα μπορέσετε  να επιστρέψετε ξανά στον αγώνα . Εν τω μεταξύ, το Τέσσερα των Ξιφών σας παροτρύνει – για να μείνετε σιωπηλοί και ανενεργοί. Αυτή είναι η στιγμή να δημιουργήσετε ψυχική δύναμη . Διαλογιστείτε και περάστε το χρόνο σας σε μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Θα πρέπει να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας για διαλογισμό

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ