Τοξότης  (23/11-21/12)

Επαγγελματικά: Το Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο υποδηλώνει μια ομάδα η οποία δεν χαρακτηρίζετε από πνεύμα συνεργασίας. Η δουλειά που κάποτε ήταν συναγωνιστική τώρα έχει γίνει ανταγωνιστική.Αυτό μπορεί να οφείλεται με την αναχώρηση ή απόλυση παλιών συναδέλφων και την άφιξη νέων. Ενδέχεται να υπάρξουν διαμάχες ή διαφωνίες στο χώρο εργασίας.

Το Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι η δουλειά των ονείρων σας δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σας, αφήνοντας σας απογοητευμένους. 

Αισθηματικά: Ο Ερημίτης

Ο Ερημίτης

Ο Ερημίτης σας ζητά να απαλλαγείτε από τα όποια συναισθηματικά βάρη που σας έκαναν ή σας κάνουν  να θέλετε να είστε σε μια σχέση. Όταν το μυαλό σας είναι ξεκάθαρο τότε θα νιώσετε τελείως διαφορετικά σχετικά με το ποιον θέλετε να προσελκύσετε ως σύντροφος.

Για πολλούς από εσάς απαιτείται μια σχέση υψηλής ακεραιότητας .Για άλλους θα χρειαστεί να νιώσετε πιο άνετα και αυτό θα επιτευχθεί όταν θα είστε μόνο οι δυο σας.

Ο Ερημίτης σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ξεχάσετε παλιές συναισθηματικές συνδέσεις. Όσο σημαντικές και αν μπορεί να ήταν στο παρελθόν.

Οικονομικά: Η Σελήνη ανεστραμμένη

Η Σελήνη ανεστραμμένη

Η Σελήνη  ανεστραμμένη  υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς νιώθετε μπερδεμένοι ή αβέβαιοι για πράγματα που πρέπει να κάνετε ή αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Επειδή η σημερινή κάρτα υποδηλώνει ότι διακατέχεστε από το  φόβο του αγνώστου (ανεξαρτήτως των αποφάσεων που θα πάρετε) είναι επιτακτική ανάγκη να δώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και να διαλογιστείτε!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ