Ζυγός  (23/9-23/10)

Επαγγελματικά: Πέντε των Ράβδων

Το Πέντε των Ράβδων

Το Πέντε των Ράβδων υποδηλώνει πως εντυπωσιακές προκλήσεις θα υπάρξουν από τους ανταγωνιστές σας. Προσέξτε μην εμφανιστείτε ανοργάνωτοι. Ανεκπλήρωτες επιθυμίες πυροδοτούν αναταραχές και συγκρούσεις. Δώστε προσοχή στις όποιες αιτίες. Έχετε μάθει από τα λάθη του παρελθόντος.

Το Πέντε των Ράβδων σας συμβουλεύει να επανεκτιμήστε τις μεθόδους σας και σχεδιάστε νέους τρόπους προσέγγισης.

Αισθηματικά: Οκτώ Ράβδων ανεστραμμένο

Το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο λέει ότι πολλά πράγματα μπορεί να βρίσκονται σε εκκρεμότητα .Μπορεί να είστε απογοητευμένοι, κουρασμένοι από την αναμονή. Χρειάζεται να είστε υπομονετικοί. Μπορεί να έχετε ήδη κάνει όλα όσα μπορούσατε να κάνετε, αλλά τριτογενείς παράγοντες επηρεάζουν το αποτέλεσμα!.

Όταν το Οκτώ των Ράβδων εμφανίζεται ανεστραμμένο, δείχνει ότι υπάρχει μια διαθέσιμη ενέργεια που τώρα δεν εκδηλώνετε αλλά στο τέλος θα ξεπεραστούν  τα εμπόδια. Θα μετακινηθούν οι περιορισμοί και θα επιτραπεί η ελεύθερη ροή της ενέργειας .

Οικονομικά: Η Κρίση

Η Kρίση

Στον εργασιακό τομέα η κάρτα της Κρίσης σας υπενθυμίζει ότι για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα θα χρειαστεί να δώσετε σημασία στην λεπτομέρεια. Τα καλύτερα έρχονται! Έχετε προσπαθήσει σκληρά στο παρελθόν. Οι προσπάθειές σας τώρα θα επιβραβευτούν. Αν χαλαρώσατε λίγο, τώρα είναι η ώρα να εντείνετε και πάλι τις προσπάθειες σας πριν συμβεί καμιά μόνιμη ζημιά στην καριέρα σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ