Ζυγός  (23/9-23/10)

Επαγγελματικά: Ο Ιππότης των Ράβδων

Ο Ιππότης των Ράβδων

Ο Ιππότης των Ράβδων υποδηλώνει ότι ίσως είναι μια κατάλληλη στιγμή για το  αν μπορείτε να διαχειριστείτε κάποια πράγματα ή καταστάσεις ή  να ξεφύγετε από αυτές . Θα πρέπει να αισθάνεστε φορτισμένοι, γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι να κάνετε πράγματα. Η  αυτοπεποίθησή σας είναι πιθανό να είναι αυξημένη και αυτό θα σας βοηθήσει προς την κατεύθυνση των στόχων σας.

Οι Ιππότες είναι συχνά  φορείς μηνυμάτων, και τα μηνύματα του Ιππότη των Ράβδων, που είναι πιθανό να είναι θετικά  σχετίζονται με την εργασία ή το επάγγελμα. Τα έργα σας είναι πιθανό να  έχουν μεγαλύτερη επιτυχία από ό, τι θα περίμενε κανείς ή από ότι θα είχε προβλέψει. Έχετε πολλούς λόγους να αισθάνεστε υπερήφανοι. Απολαύστε το.

Αισθηματικά: Το Οκτώ των Κυπέλλων

Το Οκτώ των Κυπέλλων

Το Οκτώ των Κυπέλλων δίνει σήμερα μια ξεκάθαρη συμβουλή. Ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να αποκοπεί από τη ζωή σας και να απομακρυνθείτε από αυτό. Τα καλά νέα είναι ότι εγκαταλείποντας παλιές καταστάσεις θα μπείτε σε νέα και αχαρτογράφητα εδάφη. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την πνευματική σας ανανέωση και θα σας οδηγήσει σε πιο ευτυχισμένους καταστάσεις.

Σε θέματα καθαρά αισθηματικής φύσεως το Οκτώ των Κυπέλλων υποδηλώνει την συνειδητοποίηση  ότι η σχέση σας δεν ολοκληρώνετε. Έτσι αντί να μένετε σε μια δυστυχισμένη σχέση, αποφασίζετε να προχωρήσετε και να αναζητήσετε κάτι άλλο.

Οικονομικά: Το Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο φανερώνει κάποια ανησυχία χωρίς να υπάρχει τρομαχτική αιτία. Έχετε κάνει το καλύτερο για το άτομο που ενδιαφέρεστε και οι βάσεις σας είναι γερές. Δεν πρόκειται τίποτα να χαθεί. Ένα παράπονο πλανιέται από μέρους σας επειδή παρά την έντονη προσπάθεια στον επαγγελματικό τομέα, δεν αποκομίσατε τα ανάλογα. Τη λύση για την πορεία των οικονομικών σας θα τη βρείτε, βάζοντας κάτω ένα νέο πρόγραμμα.  Μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις και κάποια εμπόδια στο δρόμο, μα θα τα καταφέρετε.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ