Ζυγός  (23/9-23/10)

Επαγγελματικά: Ο Διάβολος ανεστραμμένος

O Διάβολος ανεστραμμένος

Μπορεί να αισθάνεστε παγιδευμένοι σε μια δουλειά που απεχθάνεστε αλλά δεν μπορείτε να βρείτε τρόπο διαφυγής λόγω της ασφάλειας. Εξετάστε κατά πόσον ή όχι οι συμβιβασμοί αξίζουν τον κόπο. Η αλήθεια του θέματος είναι ότι σε αυτές τις ημέρες ηλικιακά θέματα, με πολύ λίγες θέσεις εργασίας, συντάξεις, κ.λπ. είναι πραγματικά ένα μεγάλο αγκάθι. Πρός το παρόν επιλέξετε να μείνετε εκεί που είστε.

 Αισθηματικά: Ο Πύργος ανεστραμμένος

Ο Πύργος ανεστραμμένος

Ο Πύργος ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς δεν είστε σε θέση να κάνετε σημαντικές αλλαγές και ότι άλλοι διακατέχεστε από ένα συναίσθημα μοναξιάς Πολύ πιθανόν μια σημαντική φιλία να χαλάσει ενώ αρκετοί από εσάς βιώνετε μία τυραννική σχέση Αυτό αποτελεί ένδειξη ότι η σχέση χρειάζεται περισσότερη δουλειά και περισσότερη επικοινωνία, εάν θέλετε να επιβιώσει. Σκεφτείτε θετικά και μην επικεντρώνεστε  στην “αλλαγή του  συντρόφου σας σας,” Σκεφτείτε πώς θα συμβάλλετε στην όλη κατάσταση και μην χάνετε την ψυχραιμία σας.

Οικονομικά: Το Πέντε των Ξιφών

Το Πέντε των Ξιφών
 Το Πέντε των Ξιφών μπορεί να είναι μια προσωπική πρόκληση για εσάς. Κάτι που οι άλλοι πίστευαν ότι δεν θα μπορούσατε να το πετύχετε.

Η αμφισβήτηση εκ μέρους τρίτων και κάποια “υπονοούμενα” μπορεί να αποτελέσουν εφαλτήριο “Ομηρικών καυγάδων“ που σίγουρα δεν θα είναι ούτε προσωρινοί ούτε επιφανειακοί.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ