Καρκίνος (22/6-22/7)

Επαγγελματικά: Το Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο  μιλάει σήμερα για μία απογραφή των στόχων σας. Του τι σχεδιάζατε. Του τι πετύχατε και τι όχι. Ποιες τακτικές αποδείχθηκαν ωφέλιμες και ποιες όχι.

Το Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο  υποδηλώνει ότι είσαστε έτοιμοι να επιστρέψετε και πάλι στην “αρένα της ζωής», αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει με μειωμένους ρυθμούς.Διώξτε τους όποιους εσωτερικούς σας φόβους!

Το Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο αφορά συνέπειες λαθών του παρελθόντος που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε. Αμφισβητείτε τον εαυτό σας και πιστεύετε ότι όλες οι αποτυχίες πηγάζουν από εσάς. Είναι αναγκαίο να κοιτάξετε μέσα σας και να αντιμετωπίσετε  τους φόβους σας και σύντομα θα εξαφανιστούν! Όπως είπε ο Βούδας στον Μάρα στην τελική αναμέτρηση: “ Δεν σε φοβάμαι γιατί εσύ είμαι εγώ

Το Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο  συμβουλεύει για λίγο χρονικό διάστημα την απομόνωση για να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά.

Αισθηματικά: Το Πέντε των Δηναρίων ανεστραμμένο

Πέντε των Δηναρίων ανεστραμμένο

Στον τομέα των σχέσεων το Πέντε των Δηναρίων ανεστραμμένο μπορεί να προτείνει μια αργή αλλά σταθερή βελτίωση μετά από μια περίοδο συγκρούσεων και δυσαρμονίας. Κάποια ζευγάρια, θα μπορέσουν  μπορεί τώρα να εκτιμήσουν  τα πιο απλά πράγματα στη ζωή. Αυτό το Πέντε μπορεί να αντιπροσωπεύει μια απελευθέρωση από ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση που σας έχει συμπαρασύρει προς τα κάτω. Μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε ότι χάσατε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά  επιτέλους είστε ελεύθεροι. Αυτή η σχέση ήταν ανθυγιεινή και θα μπορούσε να σας  καταστρέψει σε κάθε επίπεδο. Όλες οι σχέσεις που βασίζονται στον  υλικό και μόνον κόσμο φυσικά θα διαλυθούν και θα διδαχθούμε πολλά ως αποτέλεσμα. Στην χειρότερη περίπτωση αυτή η κάρτα υποδηλώνει  τα ζευγάρια που σπαράσσονται από τη φτώχεια ή τον αγώνα χάνοντας την  αυτοεκτίμηση και την υπερηφάνεια τους κατακόρυφα.

Οικονομικά: Ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος

Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος

Ο Αυτοκράτορας των Ράβδων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι πρέπει να έχετε μάτια και αυτιά ανοικτά. Πιθανότατα να υπάρξει προσέγγιση από άτομο που θα θελήσει να σας χειραγωγήσει για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του.

Ως αντανάκλαση του εαυτού σας, ο Αυτοκράτορας των Ράβδων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι βάλατε στόχους πέρα από τις δυνατότητες σας.

Ως εκ τούτου, μπορεί να δυσκολευτείτε ως προς την επίτευξη τους ή να καταλήξετε σε αποτυχία.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ