Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 1/9-7/9

Σκορπιός (24/10-22/11)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 1/9-7/9

Επαγγελματικά: H Δικαιοσύνη

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 1/9-7/9
Η Δικαιοσύνη

Η Δικαιοσύνη αντιπροσωπεύει τη δικαιοσύνη, την αλήθεια και το νόμο. Καλείστε να λογοδοτήσετε για τις ενέργειές σας και θα κριθείτε ανάλογα. Αν έχετε ενεργήσει σε ευθυγράμμιση με τον ανώτερο εαυτό σας και για το γενικό καλό των άλλων, δεν έχετε τίποτα για να ανησυχείτε. Ωστόσο, εάν δεν το έχετε κάνει, θα κληθείτε να λογοδοτήσετε για τις πράξεις σας. Η Δικαιοσύνη υποδηλώνει ότι θα αντιμετωπίσει δίκαια και χωρίς προκατάληψη. Να είστε έτοιμοι να αναλάβετε την ευθύνη για τις ενέργειές σας και να είστε υπόλογοι για τις επακόλουθες συνέπειες.

Μερικές φορές η κάρτα Δικαιοσύνη εμφανίζεται όταν είστε στη διαδικασία να πάρετε μια απόφαση που θα σας αλλάξει την ζωή. 

Αισθηματικά: Το Έξι των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 1/9-7/9
Το Έξι των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Έξι των Κυπέλλων ανεστραμμένο σας προειδοποιεί ότι πρέπει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στο παρόν και το μέλλον, αντί να σκέφτεστε  ότι «είχατε και χάσατε  τον παλιό καλό καιρό.» Ζήστε το σήμερα. Είναι πιθανό να ασχοληθείτε  με ορισμένα αισθηματικά ζητήματα που από καιρό το αποφεύγατε. Αν είστε σε μια  σχέση δέσμευσης αντιμετωπίστε τις δικές σας ευθύνες και προσπαθήστε να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες. Αν έχετε λαχτάρα για αγάπη, έχει έρθει η ώρα να κοιτάξετε τον εαυτό σας και τι πρέπει να κάνετε για να φέρετε  την αγάπη στη ζωή σας.

Οικονομικά: Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 1/9-7/9
Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Ο Ιππότης των Κυπέλλων μπορεί να έχει μεγάλη αξία για εσάς. Επομένως κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για χρυσές ευκαιρίες που μπορεί να έρθουν στο δρόμο σας ή θα σας προσφερθούν άμεσα. Ό, τι και αν είναι αυτό που θα σας προσφερθεί είναι βέβαιο ότι θα σας φέρει μεγάλη χαρά, αλλά ταυτόχρονα, να είστε σίγουροι από που προέρχεται πριν το αποδεχτείτε.
Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν προσαρμοσμένες κρυφές ατζέντες. Ωστόσο, αυτή είναι συνήθως μια πραγματική προσφορά.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ