Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 21/9-30/9

Ζυγός  (23/9-23/10)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 21/9-30/9

Επαγγελματικά: Ο Άσσος των Ξιφών 

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 21/9-30/9
Ο Άσσος των Ξιφών

Ο Άσσος των Ξιφών σας ενθαρρύνει να αναζητήσετε την αλήθεια και να βρείτε την δικαιοσύνη. Μπορεί να υπερασπίζεστε μια αιτία και να στέκεστε όρθιοι για τα δικαιώματά σας ή τα δικαιώματα των άλλων. Έτσι μερικές φορές, ο Άσσος των ξιφών μπορεί να δείχνει ότι είστε έτοιμοι για «μάχη». Έχετε μεγάλη σαφήνεια σχετικά με την κατάσταση και μπορείτε να υποστηρίζετε τώρα την υπόθεσή σας με σκοπό να βγείτε νικητές. Μπορεί να έχετε μια νέα ιδέα για την οποία είστε έτοιμοι να πολεμήσετε π.χ. επάνω σε ένα θέμα  με το οποίο  είστε ιδιαίτερα παθιασμένοι  όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, το περιβάλλον ή τις προσωπικές πεποιθήσεις σας.

Αισθηματικά: Ο Πύργος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 21/9-30/9
Ο Πύργος

Η κάρτα του Πύργου υποδηλώνει μια εμπειρία που κλονίζει τα θεμέλια της σημερινής αίσθησης ασφάλειας ή  και των  δυνάμεων σας  και έρχεται για να αμφισβητήσει κάποιες εδραιωμένες πεποιθήσεις, αντιλήψεις, στάσεις και συμπεριφορές σας. Μπορεί να είναι οτιδήποτε αρνητικό, που θα διεισδύσει στον πυρήνα της εσωτερικής ύπαρξής σας και θα σας επηρεάσει πνευματικά, ψυχικά και σωματικά. Παρόλα αυτά οι θετικές εξελίξεις από τον απόηχο ενός τέτοιου αρνητικού γεγονότος θα φανούν πολύ αργότερα.

Οικονομικά: Ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 21/9-30/9
Ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος

Όταν ο Βασιλιάς των Ράβδων έρχεται ανεστραμμένος στα οικονομικά υποδηλώνει άτομο φιλάργυρο. Άτομο που έχει σαν Θεό του το χρήμα. Επιφανειακά φαίνεται πρόθυμος να παράσχει την δική του βοήθεια, Στην πραγματικότητα είναι αυτό που λένε :”Πρέπει να του κάνεις δέκα για να σου κάνει ένα ” . Να είστε επιφυλακτικοί με τους ανθρώπους των οποίων ο χαρακτήρας είναι αμφιβόλου ηθικής. Σε περίπτωση που χρειαστείτε κάποιο δάνειο, ξανασκεφτείτε το. Ένας Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος. Έχει βρεθεί πολλές φορές σε αίθουσες δικαστηρίων είτε ως ενάγων ότι δεν του αποδόθηκαν τα χρήματα που είχε δανείσει, είτε ως εναγόμενος με την κατηγορία του τοκογλύφου.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ