Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 21/9-30/9

Υδροχόος (21/1-19/2)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 21/9-30/9

Επαγγελματικά: Η Κρίση

krisi
Η Κρίση

Οι προσπάθειές σας παρακολουθούνται. Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για να βάλετε ένα επιπλέον χεράκι στην λεπτομέρεια .Οι ειδήσεις τελικά προβλέπονται καλές. Εάν έχετε προσπαθήσει σκληρά το έχετε κάνει για το καλό σας και οι προσπάθειές σας τώρα θα επιβραβευτούν. Αν έχετε αφήσει λίγο λάσκα ντα πράγματα τώρα είναι η ώρα να εντείνετε και πάλι τις προσπάθειες σας πριν συμβεί καμιά μόνιμη ζημιά στην καριέρα σας.

Η παραδοσιακή έννοια της Kρίσης επικεντρώνεται στη στιγμή που αξιολογούμε τους εαυτούς μας και τις πράξεις μας. Μέσα από τον αυτό-προβληματισμό μπορούμε να έχουμε μια σαφέστερη και αντικειμενικότερη κατανόηση για το πού είμαστε τώρα. Τι πρέπει να κάνουμε για να μεγαλώσουμε ως άνθρωποι. Η κάρτα της Κρίσης που εμφανίζεται σήμερα σημαίνει ότι πλησιάζετε σε ένα σημαντικό σημείο της ζωής σας όπου πρέπει να αρχίσετε να αξιολογείτε τον εαυτό σας.

Αισθηματικά: Το Τρία των Ξιφών

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 21/9-30/9
Το Τρία των ξιφών

Το Τρία των  Ξιφών υποδηλώνει πέρα από όλες τις αρνητικές του ερμηνείες και την απελευθέρωση. Όταν έχετε υποστεί ένα μεγάλο πλήγμα, ή μία απώλεια, είναι μια καλή στιγμή για να ξεσπάσετε . Αυτό είναι μέρος της διαδικασίας καθαρισμού. Εκφράζοντας τη θλίψη σας και  αφήνοντας τα  όλα έξω, αυτό  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε ένα καλύτερο αύριο.

Οικονομικά: Το Τέσσερα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 21/9-30/9
Το Τέσσερα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Τέσσερα των Δηναρίων ανεστραμμένο  δείχνει ότι κάποιος στην ζωή σας μπορεί να είναι μικροπρεπής και μίζερος. Αναλογιστήκατε όμως ότι αυτό μπορεί να είναι μια αντανάκλαση του δικού σας εσωτερικού εαυτού; Μια αντανάκλαση που σας εμποδίζει να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που πρέπει για να εξελιχθείτε;

Ενδεχομένως να υπάρχει κάποιο άτομο στην ζωή σας το οποίο σας ελέγχει λόγω ζηλοτυπίας ή να ασκεί πίεση επάνω σας εκμεταλλευόμενος τις οικονομικές σας ανάγκες ή  το αντίθετο δηλ. να σας απειλεί ότι θα χωρίσετε αν δεν τον στηρίξετε οικονομικά.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ