Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 15/10-21/10

Παρθένος (23/8-22/9)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 15/10-21/10

Επαγγελματικά: Το Δύο των Ράβδων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 15/10-21/10
Το Δύο των Ράβδων

Το Δύο των Ράβδων αντιπροσωπεύει την απόφαση σας να προχωρήσετε σε κάτι διαφορετικό ή “να καθίσετε στο καύκαλο σας .Μπορεί να έχετε μια επιθυμία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να εξετάζετε την πιθανότητα αναζήτησης εργασίας στο εξωτερικό.

Το Δύο των Ράβδων υποδηλώνει ότι οι προσπάθειες ορισμένων από εσάς θα στεφθούν με επιτυχία καθότι θα έχετε ακολουθήσει κατά γράμμα τις συμβουλές του “μέντορα “σας.

Το Δύο των Ράβδων σάς δείχνει ένα δρόμο προς την σταθεροποίηση των σχεδίων σας . Αυτό είναι το επίπεδο στον συνεχή κύκλο αλλαγής. Εδώ μαθαίνετε να σκέφτεστε τα πράγματα προσεκτικά. Προτού να πάρετε αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα ζωή.

Μπορεί να υπάρχουν συγκρουόμενα συναισθήματα και να αναρωτιέστε: “Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος με τα επιτεύγματα μου ή θέλω περισσότερα; Είμαι πρόθυμος να αναλάβω τα όποια ρίσκα;”

Αισθηματικά: Το Εννέα των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 15/10-21/10
Το Εννέα των Κυπέλλων

Το Εννέα των Κυπέλλων είναι καλός οιωνός.

Μπορεί να έχετε βρει τον σύντροφο της ψυχής σας και να καταλάβετε για πρώτη φορά την ομορφιά μιας καλής σχέσης. Είστε σίγουρα ευχαριστημένοι με τον τρόπο που τα πράγματα έχουν εξελιχτεί για σας σε ένα ρομαντικό επίπεδο.

Μπορεί κάποιοι να έχετε τελικά κερδίσει την καρδιά του αυτό που πολιορκούσατε για καιρό. Υπάρχει μια αίσθηση ικανοποίησης βλέποντας ότι άξιζε η αναμονή.

Οικονομικά:  Το Δύο των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 15/10-21/10
To Δύο των Κυπέλλων

Το Δύο των Κυπέλλων από οικονομικής πλευράς απεικονίζει το ξεκίνημα κάποιας καινούριας συνεργασίας.

Το Δύο των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι μπορεί να αποφασίσετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τρίτους για να σχηματίσετε μια εταιρική σχέση. Αυτή η εταιρική σχέση θα είναι πολύ ικανοποιητική και θα βασίζεται στην ισότητα και τον σεβασμό.

Το Δύο των Κυπέλλων μπορεί επίσης να αναφέρετε σε ανθρώπους που εργάζονται πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά.

Ίσως ως ένα ζευγάρι,κάποιοι αποφασίσετε να ξεκινήσετε τη επιχείρηση που πάντα ονειρευόσασταν.

Το Δύο των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι η συναισθηματική, ψυχική και πνευματική ζωή σας ξυπνάει σαν την άνοιξη.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ