Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 8/12-15/12

Παρθένος (23/8-22/9)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 8/12-15/12

Επαγγελματικά: Το Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 8/12-15/12
Το Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

To Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι σήμερα αρκετοί από εσάς, ξυπνάτε και συνειδητοποιείτε ότι βρίσκεστε σε έναν δικό σας κόσμο. Έναν κόσμο που για κάποιο χρονικό διάστημα “τα έχετε αφήσει όλα στο Σύμπαν“. Tώρα όμως φαίνεστε φανερά ενοχλημένοι γιατί διαπιστώνετε “ότι τo Σύμπαν κάνει τον Μαλάκα!

Μια παλιά παροιμία λέει : “ Σύν Αθηνά και χείρα κίνει”. To Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο είναι ένα σημάδι ότι ο χρόνος για την περισυλλογή έχει τελειώσει. Πρέπει να ενεργοποιηθείτε ξανά στη ζωή σας, συνειδητοποιώντας ότι το πρόσωπο που είστε τώρα είναι διαφορετικό από το πρόσωπο που ήσαστε πριν κάνετε την υποχώρηση. Είναι καιρός να σηκωθείτε και να προχωρήσετε.

Αισθηματικά: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 8/12-15/12
Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος
Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος  μπορεί να είναι ένα σημάδι κινδύνου στις σχέσεις. Μπορεί να υποδηλώνει συναισθηματική ψυχρότητα. Εάν αυτό συμβαίνει, τότε ο σύντροφος του θα έχει ένα μεγάλο πρόβλημα να αντιμετωπίσει.
Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος  μπορεί να είναι απλώς ο άνθρωπος που υποκρίνεται την αγάπη για να αποπλανήσει ή να παγιδεύσει τον/την σύντροφό του.
Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος  μπορεί τότε να ασκήσει την εξουσία  επάνω στο άλλο άτομο. Η σύντροφός του μπορεί να ανακαλύψει την πραγματική του φύση πολύ αργά και να τρομοκρατηθεί ανακαλύπτοντας ότι δεν είναι ο άνθρωπος που παντρεύτηκε.
Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος  μπορεί να χρησιμοποιήσει την αγάπη για να ασκήσει άκαμπτο έλεγχο πάνω στην σύντροφο του μέσω έξυπνης χειραγώγησης των συναισθημάτων της.

Οικονομικά: Το Οκτώ των Ράβδων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 8/12-15/12
Το Οκτώ των Ράβδων

Το Οκτώ των Ράβδων υποδηλώνει ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται, οικονομικά. Αυτό δεν είναι μια καλή στιγμή για κερδοσκοπικές επενδύσεις, εκτός και αν ψάχνετε για  πολύ μακροπρόθεσμους στόχους. Τα πράγματα είναι ρευστά. Μαζέψτε χρήματα. Παρακολουθήστε τις συνήθειες των εξόδων σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ