Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 15/1-21/1

Σκορπιός (24/10-22/11)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 15/1-21/1

Επαγγελματικά: Το Τέσσερα των Δηναρίων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 1/9-7/9
Το Τέσσερα των Δηναρίων

Το Τέσσερα των Δηναρίων σας συνιστά στον επαγγελματικό τομέα να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί σχετικά με το ποιος βρίσκεται γύρω από την εργασία σας αυτή τη στιγμή.

Το Τέσσερα των Δηναρίων σας συνιστά να κρατήσετε ένα μυστικό σχέδιο ή να βεβαιωθείτε ότι οι άλλοι δεν παίρνουν τις ιδέες σας για να τις χρησιμοποιήσουν ως δικές τους τους.

Το Τέσσερα των Δηναρίων σας λέει ότι αν θέλετε να καλύψετε τα νώτα σας στο χώρο εργασίας να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει την πίστωση χρόνου που πρέπει.

Αισθηματικά: Το Εννέα των Δηναρίων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 1/9-7/9
To Εννέα των Δηναρίων
Το Εννέα των Δηναρίων υποδηλώνει ότι σε μία σχέση ή γνωριμία αυτή τη στιγμή υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες για ανάπτυξη και θετική φυσική αλλαγή.
Το Εννέα των Δηναρίων  είναι μία ζωντανή κάρτα με εκπληκτική ενέργεια. Τώρα είναι η ώρα να καλλιεργήσετε τις σχέσεις όλων των ειδών με σκοπό να αποφέρουν τους καρπούς που ελπίζετε. 
Το Εννέα των Δηναρίων  σας λέει ότι συχνά το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κοιτάξετε γύρω σας. Μερικές φορές, τα πράγματα είναι σκούρα. Τότε πρέπει να επικεντρωθείτε στα αρνητικά και να αγνοήσετε αυτό που ήδη έχετε.

Το Εννέα των Δηναρίων  είναι ένα δυνατό χαρτί για την επιτυχία στις σχέσεις, αλλά δεν μπορεί να υποδηλώνει την  τέλεια σχέση. Είναι μια σχέση που βασίζεται σε εξίσου φιλόδοξους συνεργάτες/συντρόφους ,  που είναι πολύ αυτοπειθαρχημένοι  και έχουν ισχυρές  προτεραιότητες. Μπορεί να έχετε  κάνει πολλές θυσίες όλα αυτά τα χρόνια για να φτάσετε  εκεί που είστε  σήμερα, αλλά πολλοί από εσάς αντιλαμβάνεστε το πόσο θα είχατε ζημιωθεί σε περίπτωση που δεν τις  είχατε κάνει.

Οικονομικά: Το Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 1/9-7/9
Το Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Εννέα των Ράβδων σε ανεστραμμένη θέση υποδηλώνει ότι μπορεί να υπάρχουν τεράστια προβλήματα και δεν ξέρετε τον τρόπο με τον οποίο να τα διαχειριστείτε

Κάποιοι από εσάς εξαιρετικά κουρασμένοι -ψυχολογικά- αποφασίζετε ότι δεν αξίζει να κοιτάξετε κανέναν άλλο παρά μόνο τον εαυτό σας

Το Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο σας εφιστά την προσοχή σας επάνω σε θέματα υγείας.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ