Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 1/2-7/2/2020

Ζυγός  (23/9-23/10)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 1/2-7/2/2020

Επαγγελματικά: Το Οκτώ των Δηναρίων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 8/10-14/10
To Οκτώ των Δηναρίων

Το Οκτώ των Δηναρίων είναι η κάρτα της μαθητείας.Μαθητεία, είτε πραγματική είτε μεταφορική, είναι μια εποχή εκμάθησης νέων δεξιοτήτων και ώρα που αρχίζετε να κάνετε κάτι που δεν είχατε κάνει στο παρελθόν.

Με αυτή την έννοια, το  Οκτώ των Δηναρίων  δείχνει ότι θα έρθετε αντιμέτωποι με μεταβολές στον εργασιακό σας χώρο.

Το Οκτώ των Δηναρίων υποδηλώνει μια νέα αρχή όσον αφορά την εργασία, την εκπαίδευση ή τις οικονομικές συνθήκες πρός την αλλαγή ή ανανέωση.

Αισθηματικά: Ο Ιεροφάντης

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 8/10-14/10
Ο Ιεροφάντης

Ο Ιεροφάντης στα αισθηματικά μπορεί να υποδηλώνει ότι ίσως ενεργείτε με εντελώς συμβατικό τρόπο μέσα στην σχέση με αποτέλεσμα αυτή να έχει γίνει ρουτίνα! Μάλιστα στην θέση του<<Τώρα>>δείχνει ότι έχετε προσκολληθεί σε παλιές συνήθειες σε τέτοιο σημείο και τέτοιο βαθμό που τις έχετε κάνει τρόπο ζωής. Είναι πολύ πιθανό στο άμεσο μέλλον να συναντήσετε έναν καθοδηγητή τον οποίο θα πρέπει να εμπιστευτείτε. Ίσως ορισμένοι από εσάς να ξεκινήσετε μια σχέση με κάποιο άτομο που ήδη γνωρίζετε και υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια.

Ο Ιεροφάντης μπορεί να δείχνει επίσης ότι παίρνετε την απόφαση να δημιουργήσετε οικογένεια.

Οικονομικά: Το Εννέα των Ράβδων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 8/10-14/10
Το Εννέα των Ράβδων

Το Εννέα των Ράβδων σας ενθαρρύνει να είστε ανθεκτικοί. Να συνεχίσετε να αντιστέκεστε σε κρυμμένους εχθρούς. Τα ενδιαφέροντά σας, θα πρέπει να επανεξεταστούν. Ακόμα και κάτω από αυτές τις αντιξοότητες, θα πρέπει να διατηρήσετε την υπομονή σας και την ψυχραιμία σας. Να είστε βέβαιοι ότι τελικά θα ευημερήσετε αν διατηρήσετε αυτή την στάση.

Το Εννέα των Ράβδων σας ζητά να υιοθετήσετε το ρητό : “Ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό Έχετε τις ψυχικές δυνάμεις που απαιτούνται για να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζετέ. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται αδύνατο αυτή την τη στιγμή. Δείτε αυτό το Εννέα ως διαβεβαίωση ότι τελικά θα ευδοκιμήσετε αν διατηρήσετε τη θέση σας. Και, αν δεν καταφέρετε από την αρχή, δοκιμάστε ξανά.

 

 
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ