Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 15/2-21/2/20

Παρθένος (23/8-22/9)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 15/2-21/2/20

Επαγγελματικά: Το Δύο των Ράβδων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 1/10-7/10
Το Δύο των Ράβδων

Το Δύο των Ράβδων  υποδηλώνει ότι είναι καιρός για πρωτοβουλίες και νέες ιδέες. Θα πρέπει να θυμάστε ότι η δύναμη λειτουργεί μέσα από εσάς και ότι το δύο διπλασιάζει την δύναμη σας!

Το Δύο των Ράβδων υποδηλώνει την απόφαση να μείνετε στη θέση σας ή σε μία συγκεκριμένη σταδιοδρομία ή να προχωρήσουμε σε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Αν ψάχνετε για  αγάπη, το Δύο των Ράβδων είναι μια ένδειξη ότι κάτι αξιόλογο σας πλησιάζει. Μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε.

Αισθηματικά: Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 1/10-7/10
Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη

Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη αντιπροσωπεύει την ανάγκη να σταθμίσετε προσεχτικά  τα πράγματα για να βρείτε σωστές λύσεις και χωρίς πάθος. Αρκετοί από σας θα βρεθείτε μπροστά σε μεγάλα διλήμματα και θα χρειαστεί μεγάλη αντικειμενικότητα προκειμένου να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ορισμένοι από σας μπορεί να είστε μπλεγμένοι σε νομικές υποθέσεις.

Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι είστε απρόθυμοι να αναζητήσετε σημασίες πίσω από  γεγονότα που συμβαίνουν στην ζωή σας αυτή την περίοδο. Αυτό σημαίνει ότι δεν είστε απολύτως ειλικρινής είτε με τον εαυτό σας είτε σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους.

Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη  υποδηλώνει ότι ορισμένοι από εσάς αρνείστε να υπεισέλθετε στην βαθύτερη και μεγαλύτερη κατανόηση των μαθημάτων της ζωής. 

Οικονομικά: Η Βασίλισσα των Ξιφών

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 1/10-7/10
Η Βασίλισσα των Ξιφών

Η Βασίλισσα των Ξιφών στα οικονομικά, μπορεί να υποδηλώνει ότι λάθη δεδομένων και επικοινωνιών ενδέχεται να επηρεάσουν τα οικονομικά σας.  Μεγάλη προσοχή στις αποδείξεις και τα τιμολόγια που κόβετε. Σε ένα κατάστημα ή σε μια τράπεζα μπορεί να έχει γίνει κάποιο λάθος. Θα το αντιληφθείτε γρήγορα ή θα σας ειδοποιήσουν έγκαιρα.

Η Βασίλισσα των Ξιφών συνδυάζει την καθαρότητα πνεύματος με την ωριμότητα και την δεκτικότητα της βασίλισσας. Έχετε το δώρο να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τη νοημοσύνη σας και την αμερόληπτη κρίση. Παραμείνετε επίσης ευέλικτοι και ανοιχτοί στο να λαμβάνετε πληροφορίες από άλλες πηγές. Καθώς καθοδηγείστε από την σκέψη και όχι από την καρδιά, μπορείτε να διακρίνετε τις καταστάσεις χωρίς την επιρροή του συναισθήματος ή του συναισθήματος. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ