Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόων 1/3 -7/3/20

Υδροχόος (21/1-19/2)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόων 1/3 -7/3/20

Επαγγελματικά: Η Μεγάλη Ιέρεια

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 8/11-14/11
Η Μεγάλη Ιέρεια

Η Μεγάλη Ιέρεια λέει ότι αν είστε σε αναμονή για να ακούσετε ένα μήνυμα από τον ανώτερο εαυτό σας, το μήνυμα και το κρυμμένο μυστικό για μια κατάσταση θα αποκαλυφθεί σε σας μέσα από τα όνειρα σας, ή τη διαίσθηση σας.  Θα πρέπει να περιμένετε υπομονετικά και να μην αναλάβετε δράση για τίποτα μέχρις ότου λάβετε το μήνυμα από τον ανώτερο εαυτό σας!

Αισθηματικά: Το Δέκα των Ράβδων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 8/11-14/11
Το Δέκα των Ράβδων

Το Δέκα των Ράβδων  σας λέει ότι είναι καιρός για να ξεκινήσετε την  διαδικασία επανασύνδεσης με τον βαθύτερο εαυτό σας μέσω του διαλογισμού και της άμεσης επικοινωνίας ή προσευχής σε υψηλότερη ενεργειακή πηγή.

Ο λόγος που πρέπει να γίνει αυτό είναι το γεγονός ότι μεταφέρεται τα βάρη όλων των άλλων!

Οικονομικά: Ο Βαλές των Ράβδων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 8/11-14/11
O Βαλές των Ράβδων

Ο Βαλές των Ράβδων δείχνει ότι τα πράγματα που ξεκινήσατε πριν από λίγο καιρό αρχίζουν να καρποφορούν. Στα οικονομικά  είναι πολύ πιθανό να  ανακάμψετε είτε παίρνοντας κάποια χρήματα που είχατε δανείσει είτε σχεδιάζοντας κάποιο  μακροπρόθεσμο σχέδιο.

Ο Βαλές των Ράβδων  έχει το πάθος να πετύχει. Αλλά λόγω της απειρίας του και ίσως του  φόβου για το άγνωστο, οι ιδέες του παραμένουν αφηρημένες. Θέλει νέους κόσμους  για να εξερευνήσει, νέες ευκαιρίες που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί και είναι ακόμη και προικισμένος με το όραμα  της “μεγάλης εικόνας” που χρειάζεται για να πετύχει. Ακόμη και με όλα αυτά, έχει την τάση είτε να παραμένει αδρανής είτε να απορρίπτει εύκολα την μια ιδέα μετά την άλλη. 

Ο Βαλές των Ράβδων  αντιπροσωπεύει τεράστια ενθουσιασμό και περιέργεια για τον κόσμο. Πολλοί από εσάς ξέρετε τι να κάνετε. Έχετε το πάθος να πετύχετε, αλλά λόγω της απειρίας και ίσως λόγω του  φόβου του άγνωστου, οι ιδέες σας παραμένουν ανεκπλήρωτες .

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ