Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένων 15/3-21/3/20

Παρθένος (23/8-22/9)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένων 15/3-21/3/20

Επαγγελματικά: Ο Ήλιος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 22/11-30/11
Ο Ήλιος

Ο Ήλιος είναι ο αριθμός 19 , η οποία είναι ένας καρμικός αριθμός. Το 19 είναι μια ισχυρή δόνηση που φέρνει τα πάντα στο επίκεντρο της προσοχής, και αντιπροσωπεύει την τελική ολοκλήρωση ενός έργου. Ο Ήλιος συμβολίζει την εκκαθάριση παλιών καταστάσεων και το ξεκίνημα εκ νέου.

Η ενέργεια του αριθμού 1 συμβολίζει τα νέα ξεκινήματα. Ο αριθμός 9 αναφέρετε στα συμπεράσματα και τις καταλήξεις.

Ο Ήλιος, σχετικά με τον αριθμό 19 λέει να ευθυγραμμίσετε όλες τις ενέργειες σας, για να αρχίσετε να συνάπτετε έργα με επιτυχία.

Αισθηματικά: Ο Αυτοκράτορας ανεστραμμένος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 22/11-30/11
Ο Αυτοκράτορας ανεστραμμένος

Ο Αυτοκράτορας ανεστραμμένος, σας  λέει να είστε δύσπιστοι όσον αφορά κάποιον γύρω σας. Κάποιον που εξυπηρετεί τους δικούς του στόχους και συμφέροντα.

Ο Αυτοκράτορας ανεστραμμένος, αναφέρεται σε κάποιον που θα σας προσπαθήσει να σας εκμεταλλευτεί . Η κάρτα αυτή προειδοποιεί για κάποιον με απώτερα κίνητρα.Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να εξαπατηθείτε. Παραμείνετε σε εγρήγορση!

O Αυτοκράτορας ανεστραμμένος υποδηλώνει τη συνεχή ανάγκη ενός ατόμου να κυριαρχεί επί των καταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων & των σχέσεων, αποκαλύπτοντας έτσι την αληθινή έκταση της ανασφάλειες του. Μερικές φορές μπορεί να δείξει ακόμα και βία. Έχει μη ρεαλιστικές προσδοκίες και φιλοδοξίες που παραμένουν συχνά ανεκπλήρωτες, κάνοντας τον υπερβολικά κριτικό στους τρίτους. Κατά τη λήψη αποφάσεων, είναι συχνά αναποφάσιστος και αν πάρει αποφάσεις είναι ασήμαντες.

Οικονομικά: To Tέσσερα των Δηναρίων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 22/11-30/11
Το Τέσσερα των Δηναρίων
To Tέσσερα των Δηναρίων  δείχνει μια αλλαγή της δικής σας ζωής προς το καλύτερο .Κάντε ό, τι νομίζετε ότι είναι καλύτερο για σας και ακούσετε τις συμβουλές του ανώτερου σας εαυτού.

To Tέσσερα των Δηναρίων δείχνει ότι ενδεχομένως να υπάρξει μια γενναιoδωρία πρός εσάς.

To Tέσσερα των Δηναρίων δείχνει θετικές ανταμοιβές και αποτελέσματα από μια οικονομική σας απόφαση ή επιλογή σας στο παρελθόν Εααπροσδιορίστε τους στόχους σας

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ