Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξοτών 15/3-21/3/20

Τοξότης  (23/11-21/12)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξοτών 15/3-21/3/20

Επαγγελματικά: Το Επτά των Ξιφών ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 22/11-30/11
Το Επτά των Ξιφών ανεστραμμένο
Το Επτά των Ξιφών ανεστραμμένο σας μεταφέρει το μήνυμα ότι : Πρέπει να γνωρίζετε αυτή τη στιγμή ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος που προσπαθεί να σας προσφέρει  συμβουλές που χρειάζεστε.  Η κατάσταση ορισμένων από σας είναι χειρότερη από ότι νομίζετε .
Θα πρέπει να ακούσετε τις συμβουλές τους. Μην σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Μην προσπαθήσετε να πείσετε τον εαυτό σας ότι μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας.
Κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό στις δυνατότητες που σας περιβάλλουν!.

Αισθηματικά: Το Εννέα των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 22/11-30/11
Το Εννέα των Κυπέλλων
Το Εννέα των Κυπέλλων εμφανίζεται και σας προσφέρει την ελπίδα για νέες συγκεντρώσεις και αναζωπύρωση στις σχέσεις. Συνήθως το Εννέα των Κυπέλλων εμφανίζεται κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης αλλαγής σε μια σχέση όταν ελπίζουμε για το καλύτερο.
Το Εννέα των Κυπέλλων για κάποιον που είναι σήμερα σε μια σχέση υποδεικνύει ότι τώρα είναι μια καλή στιγμή για να δείξετε τις επιθυμίες σας και να αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον.
Αν κάποιοι από εσάς πιστεύετε ότι δεν είναι ακόμα η ώρα να μιλήσετε γι ‘αυτά το Εννέα των Κυπέλλων σας λέει ότι ο χρόνος θα έρθει σύντομα.

Οικονομικά: Το Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 22/11-30/11
Το Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο
Το Εννέα των Ράβδων σε ανεστραμμένη θέση υποδηλώνει ότι μπορεί να υπάρχουν τεράστια προβλήματα και δεν ξέρετε τον τρόπο με τον οποίο να τα διαχειριστείτε

Κάποιοι από εσάς εξαιρετικά κουρασμένοι -ψυχολογικά- αποφασίζετε ότι δεν αξίζει να κοιτάξετε κανέναν άλλο παρά μόνο τον εαυτό σας

Το Εννέα των Ράβδων σας εφιστά την προσοχή σας επάνω σε θέματα υγείας.

Το Εννέα των Ράβδων σημάδι ένδειξης ότι ακόμα και παρά τις αντιξοότητες, στέκεστε ψηλά. Αντιστέκεστε σθεναρά. Μπορεί να νοιώθετε εξαντλημένοι, αλλά έχετε υπομονή και επιμονή για να κάνετε ότι χρειάζεται για να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού.

Αυτή η κάρτα δείχνει ότι έχετε υπομείνει σημαντικές προκλήσεις και αγώνες κατά μήκος της διαδρομής σας Πάνω που κάνετε ένα βήμα προς τα εμπρός αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να κάνετε δύο προς τα πίσω. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ