Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξοτών 1/5-7/5/20

Τοξότης  (23/11-21/12)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξοτών 1/5-7/5/20

Επαγγελματικά: Το Άρμα

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 1/9- 7/9
Το Άρμα

Θα πρέπει να επικεντρωθείτε πλήρως σε ότι κάνετε. Να μπείτε στον αγώνα και να τον κερδίσετε. Θα πρέπει να κυριαρχήσετε και να νικήσετε τους ανταγωνιστές. Θα πρέπει να καλλιεργήσετε την ικανότητα του να αντέχετε στις κακουχίες του τι απαιτείται.

To Άρμα υποδηλώνει ότι έχετε ως στόχο να ξεπεράσετε τις προκλήσεις του περιβάλλοντός σας. Να κερδίσετε τη νίκη διατηρώντας τον έλεγχο σας . Αυτός ο τέλειος έλεγχος και εμπιστοσύνη επιτρέπει στο αρματηλάτη να βγει νικητής σε οποιαδήποτε κατάσταση. Η χρήση δύναμης και θέλησης είναι αναγκαία για να ξεπεράσετε τα εμπόδια που βρίσκονται στην πορεία σας. Το μήνυμα του Άρματος έρχεται να σας κάνει πιο δυνατούς καθώς προσπαθείτε να πετύχετε τους στόχους σας. 

Αισθηματικά: O Αυτοκράτορας ανεστραμμένος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 1/9- 7/9
Ο Αυτοκράτορας ανεστραμμένος

O Αυτοκράτορας ανεστραμμένος υποδηλώνει τη συνεχή ανάγκη ενός ατόμου να κυριαρχεί επί των καταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων & των σχέσεων, αποκαλύπτοντας έτσι την αληθινή έκταση της ανασφάλειες του. Μερικές φορές μπορεί να δείξει ακόμα και βία. Έχει μη ρεαλιστικές προσδοκίες και φιλοδοξίες που παραμένουν συχνά ανεκπλήρωτες, κάνοντας τον υπερβολικά κριτικό στους τρίτους. Κατά τη λήψη αποφάσεων, είναι συχνά αναποφάσιστος και αν πάρει αποφάσεις είναι ασήμαντες. Αυτός ο άνθρωπος δείχνει την υποκρισία του, δίνοντας λίγα, αλλά αναμένοντας πολλά σε αντάλλαγμα.

Οικονομικά: Το Πέντε των Ράβδων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 1/9- 7/9
Το Πέντε των ράβδων ανεστραμμένο

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στα οικονομικά σας τώρα,το Πέντε των Ράβδων ανεστραμμένο σας λέει ότι είναι καιρός να αμφισβητήσετε προσεκτικά τις παλιές σας μεθόδους και να επανεξετάσετε τις όποιες υποθέσεις σας. Μπορεί να έχετε υποθέσει ότι δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τα έξοδά σας ή να φέρετε περισσότερα χρήματα ή να κερδίσετε μεγαλύτερη απόδοση από τις επενδύσεις σας. Ξανασκεφθείτε το. Προσπαθήστε να δείτε την κατάστασή σας σαν να είσαστε το τρίτο μάτι. Τι συμβουλή θα δίνατε;

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ