Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγών 8/5-14/5/20

Ζυγός  (23/9-23/10)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγών 8/5-14/5/20

Επαγγελματικά: Το Άστρο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 8/10-14/10
Το Άστρο

Το Άστρο μπορεί να σας βοηθήσει να επιτευχθεί ένας στόχος που φέρνει διαρκή ευτυχία και η φήμη σας μπορεί να ενισχυθεί.

Η κάρτα του Άστρου είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική, όταν προέρχεται  μετά από μια περίοδο παρακμιακής κατάστασης ,που ήδη έχει καταστρέψει την αυτοεκτίμησή σας.

Αισθηματικά: Ο Πύργος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 8/10-14/10
Ο Πύργος

Ο Πύργος υποδηλώνει ότι θα πρέπει να κατανοήσετε ότι το σχήμα μιας σχέσης. Δεν μπορεί να παραμένει το ίδιο μοτίβο για πάντα. Αυτό σημαίνει ότι ένας ή και οι δύο σας πρόκειται να περάσετε από κάτι που θα σας αναγκάσει να αλλάξετε κάθε πτυχή της σχέσης.

Αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ θετικό, υπό την έννοια ότι : Ενώ κάποιες σχέσεις μπορεί να είχαν  ημερομηνία λήξης  μπορεί να αρχίσουν τώρα να γίνονται πιο σταθερές. Σαν αποτέλεσμα τα πάντα θα σας φαίνονται διαφορετικά. Θα αισθάνεστε διαφορετικά.

Μια επικρατέστερη εκδοχή του Πύργου είναι ότι η σχέση δεν εξυπηρετεί πλέον το έναν από τους εσάς.

Οικονομικά: Ο Διάβολος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 8/10-14/10
Ο Διάβολος

Ο Διάβολος υποδηλώνει ότι συνεχίζετε να εργάζεστε για να διαφυλάξετε πράγματα που επιθυμείτε και αισθάνεστε ότι χρειάζεστε. Υλισμός και κέρδος είναι οι κινητήριες δυνάμεις.

Μπορεί ορισμένοι από εσάς να μισείτε τη δουλειά σας αλλά να είστε προσκολλημένοι σε αυτήν. Είναι το αφεντικό σας ένα τέρας ελέγχου ή εσείς;Το κρυμμένο συναίσθημα πίσω από αυτό είναι ο φόβος και η ανασφάλεια π.χ. να χάσετε τη δουλειά σας ή η αλλαγή θέσεων εργασίας.

Συχνά ο Διάβολος δείχνει προς κάποιον με τον οποίο εργάζεστε και δεν μπορεί να υπάρξει εμπιστοσύνη. Αυτό το πρόσωπο μπορεί να σας προσφέρει μια βοήθεια στην καριέρα σας ή να σας προσφέρει μια θέση που φαίνεται πάρα πολύ καλή για να είναι αληθινή.

Μην μπείτε στον πειρασμό να ακολουθήσετε τον εύκολο δρόμος προς την επιτυχία. Τα καλά πράγματα έρχονται σε εκείνους που περιμένουν. Επικεντρωθείτε στην εργασία σας και  αγνοήσετε εκείνους που θα προσπαθήσουν να σας χρησιμοποιήσουν για τα δικά τους κέρδη.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ