Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 4/10-10/10/21

Δίδυμοι  (21/5-22/6)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 4/10-10/10/21

Επαγγελματικά: Η Δικαιοσύνη

H Δικαιοσύνη

Η κάρτα της Δικαιοσύνης προτείνει μια πορεία δράσης που θα εναρμονίσει ό, τι θέλετε με ότι είναι σήμερα δυνατόν.

Η κάρτα της Δικαιοσύνης  σας συμβουλεύει σήμερα να ακούσετε προσεκτικά την γνώμη τρίτων. Θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα τις εκδοχές των γεγονότων που διαδραματίστηκαν.

Εσείς αποφύγετε να προσφέρετε ανατροφοδότηση.

Η Δικαιοσύνη αντιπροσωπεύει τη δικαιοσύνη, την αλήθεια και το νόμο. Καλείστε να λογοδοτήσετε για τις ενέργειές σας και θα κριθείτε ανάλογα. Αν έχετε ενεργήσει σε ευθυγράμμιση με τον ανώτερο εαυτό σας και για το γενικό καλό των άλλων, δεν έχετε τίποτα για να ανησυχείτε. Ωστόσο, εάν δεν το έχετε κάνει, θα κληθείτε να λογοδοτήσετε για τις πράξεις σας. Η Δικαιοσύνη υποδηλώνει ότι θα αντιμετωπίσει δίκαια και χωρίς προκατάληψη. Να είστε έτοιμοι να αναλάβετε την ευθύνη για τις ενέργειές σας και να είστε υπόλογοι για τις επακόλουθες συνέπειες.

 Αισθηματικά: Η Σελήνη

Η Σελήνη

Η κάρτα της Σελήνης αναφέρεται σε μια βαθιά κατάσταση της ευαισθησίας, της φαντασίας και της εντύπωσης, που αναπτύχθηκαν μέσα σε μια μήτρα της βαθιάς χαλάρωσης. Εδώ ονειρευόμαστε, έχουμε οράματα και λαμβάνουμε πληροφορίες.

Οι ψυχικές παλίρροιες, σε συνδυασμό με την εμπειρία του βαθύ μυστικισμού μας οδηγούν σε μια τρομακτική πραγματικότητα πέραν της συνηθισμένης των αισθήσεων μας.

Η κάρτα της Σελήνης, σας συμβουλεύει ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και τις διαισθήσεις σας.

Πρέπει να γνωρίζετε τις καταστάσεις που προκαλούν το φόβο και το άγχος στο μυαλό σας, είτε είναι τώρα είτε στο μέλλον. Η Σελήνη σας προειδοποιεί να μην αφήσετε τις εσωτερικές διαταραχές και την αυτό-εξαπάτηση να σας πάρουν από κάτω. Οι όποιες βαθιές μνήμες και φόβοι πρέπει να φύγουν, και οι αρνητικές ενέργειες πρέπει να απελευθερωθούν και να μετατραπούν σε κάτι εποικοδομητικό. 

Οικονομικά: Ο Αυτοκράτορας

Ο Αυτοκράτορας

O Aυτοκράτορας υποδηλώνει ότι μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την εσωτερική σας κυριαρχία σας και την αυτοπεποίθηση. Συνειδητοποιήστε ότι κάπου βαθιά μέσα σας είναι η διατήρηση των δικαιωμάτων σας.

Προσεγγίστε τον εσωτερικό σας εαυτό για να βρείτε το στέλεχος της φυσικής σας αριστοκρατίας και της ηγεσίας. Αυτές οι έμφυτες ιδιότητες θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε την τρέχουσα κατάστασή σας.

O Aυτοκράτορας υποδηλώνει ότι έχετε τη σοφία και την εξουσία για να πετύχετε τους στόχους σα

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ