Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις  Καρκίνου 11/10-17/10/21

Καρκίνος (22/6-22/7)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις  Καρκίνου 11/10-17/10/21

Χρηματοπιστωτικά: Ο Ιππότης  των Ξιφών ανεστραμμένος

O Ιππότης των Ξιφών
Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος

Ο Ιππότης  των Ξιφών ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι θα πρέπει να προχωρήσετε μόνοι σας, προκειμένου να αποκτήσετε μια πολύτιμη εμπειρία ζωής . Όπως του να ψάξετε για την ελευθερία , την ανεξαρτησία. Είναι σίγουρο ότι θα κάνετε λάθη στο δρόμο σας και αυτό θα οφείλεται στην απερίσκεπτη και ανυπόμονη φύση σας, αλλά όλα αυτά είναι μέρος του ταξιδιού. Αυτή η κάρτα μπορεί να αντιπροσωπεύει επίσης ένα επαναστατικό έφηβο που αγωνίζεται για την ανεξαρτησία του.

Ο Ιππότης  των Ξιφών ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα εξαντλείστε σημαντικά!

Αισθηματικά: Ο Ιππότης των Ράβδων

O Ιππότης των Ράβδων
O Ιππότης των Ράβδων

Ο Ιππότης των Ράβδων σας συμβουλεύει σήμερα να μην μιλήσετε και να μην πράξετε παρορμητικά. Οτιδήποτε πείτε ή κάνετε σήμερα πρέπει πρώτα να το σκεφτείτε αρκετά καλά και αφού ελέγξετε τις παραμέτρους. Έχετε την ανάγκη επίσης σήμερα, να αναζητήσετε το πάθος και την εμπειρία. Είστε κάπως ευάλωτοι και κάποιες αναπάντεχες αλλαγές που θα προκύψουν, δεν θα σας αρέσουν. Θα αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις που θα σας δυσκολέψουν κάπως και θα χρειαστεί να είστε προσεχτικοί.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ