Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Κριών 19/10-25/10/21

Κριός   (21/3-20/4)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Κριών 19/10-25/10/21

Χρηματοπιστωτικά: Πέντε των Ράβδων.

Το Πέντε των Ράβδων

Στην Ταρω, το Πέντε  αντιπροσωπεύει συνήθως συγκρούσεις και  αλλαγές. Αυτό δεν αλλάζει στο Πέντε των Ράβδων. Αυτή η κάρτα δείχνει ότι είστε στη μέση μιας σύγκρουσης, έντασης και  ανταγωνισμού. Αυτό επηρεάζει την ικανότητά σας να προχωρήσετε με τους στόχους σας. Αντί να είστε σε θέση να εργαστείτε από κοινού με άλλους, έρχεστε αντιμέτωποι με αυτούς. Είστε σε συνεχή αμφισβήτηση σε θέματα απόψεων. Μερικές φορές, αυτό του είδος οι συγκρούσεις και οι συζητήσεις μπορεί να είναι πολύ θετικές, όπως στην περίπτωση προβληματισμού μιάς ομάδας για την επίλυση προβλημάτων. Χρειάζεστε ένα θετικό περιβάλλον όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τις ιδέες σας, να αμφισβητήσετε και αμφισβητηθείτε, και να βελτιωθείτε, από τους άλλους αλλά και οι άλλοι από εσάς.

Αισθηματικά: Ο Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος

Ο Άσσος των Κυπέλλων
ανεστραμμένος

Ο Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος δείχνει ότι σε  γενικές γραμμές μπορεί να αισθάνεστε  πως η ζωή βρίσκεται συνεχώς στο ίδιο σημείο. Να είστε σίγουροι αν αφιερώσετε χρόνο, μπορείτε να επιλύσετε τα περισσότερα  μπλοκαρίσματα.

Δώστε την προσοχή σας  όπου νοιώθετε πως υπάρχουν κάποια εμπόδια και  εξετάσετε  πώς μπορείτε  να δραστηριοποιηθείτε για να αφαιρέσετε τις όποιες αρνητικές καταστάσεις. Έτσι θα καταλάβετε και πάλι την ενέργεια να κυλάει ανεμπόδιστη μέσα σας.

Αν είστε σε μια σχέση αγάπης που οδηγεί σε αδιέξοδο, σκεφτείτε  αν είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Αν χρειαστεί  ζητήστε βοήθεια για να βάλετε φρένο σε αυτή την μελαγχολία που σας διακατέχει.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ